UFC

Irene Aldana se ispričala zbog lošeg nastupa protiv Nunes: ‘Neće se više nikada ponoviti‘

Irene Aldana 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Znalo se da je Amanda najbolja borkinja na svijetu i da bi se pravo čudo trebalo dogoditi da ju Aldana pobijedi

Iako se govorilo kako se Amanda Nunes treba dobro paziti onoga što Irene Aldana donosi u meč, u kavezu se ipak pokazalo da su to samo bile priče. Amanda ju je u potpunosti deklasirala i ponizila u borilačkom smislu, a nakon takve pobjede je odlučila zaključiti svoju profesionalnu karijeru.

Aldana je u tom meču pogodila svega 41 značajan udarac, a šest puta je i bila rušena. Bio je to jedan jako loš nastup za koji se Meksikanka i ispričala fanovima putem društvenih mreža nakon:

‘‘Žao mi je što sam iznevjerila svoje trenere i sve vas, uvjeravam vam da neće ovako ostati. Bila je to loša noć, no cilj i dalje ostaje taj četvrti pojas. Obećala sam vam i to ću ispuniti pod svaku cijenu. Već smo utvrdili razlog ovakve blokade i više se neće nikada ponoviti. Dajem vam svoju riječ. Vratit ću se radi svih ljudi koji vjeruju u mene. Ako sam išta naučila u ovom sportu, to je da uvijek ustajem. Sada se vraćam u dvoranu kako bih zaslužila novu šansu što je prije moguće. Hvala svima na tolikoj podršci i ljubavi, a pogotovo mojim trenerima i timu, ovo obećanje je prvenstveno vama‘‘, napisala je Aldana sinoć.

Vjerojatno su rijetki oni koji su ostali iznenađeni ovakvim scenarijem između ove dvije borkinje. Znalo se da je Amanda najbolja borkinja na svijetu i da bi se pravo čudo trebalo dogoditi da ju Aldana pobijedi. Na kraju se to pokazalo i točnim jer Irene nije pokazala ništa. Amanda će sada uživati u mirovini, a pojas je ostao bez vlasnice.

Linker
28. travanj 2024 06:32