UFC

Islam Makhachev podbada Adesanyju: ‘Hej brate, koliko si novca izgubio?‘

Islam Makhachev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dagestanac se prisjetio Israelove prognoze meča između Hookera i Makhacheva

Nevjerojatnom lakoćom Islam Makhachev došao je do svog devetog UFC slavlja u nizu. Dan Hooker uskočio je na ''short notice'' u meč protiv moćnog Dagestanca, no svi su očekivali puno veći otpor od strane Novozelanđanina. Međutim, Islam je trebao nešto manje od dvije i pol minute da kimurom završi ''Hangmana''.

Činjenica je kako je Makhachev u meč ušao kao veliki favorit, no kao što je navedeno, očekivao se veći otpor od uvijek čvrstog Hookera. Jedan od onih koji su vjerovali da Hooker može čak i pobijediti, jeste njegov timski kolega i UFC-ov prvak srednje kategorije Israel Adesanyja.

Izzy je u najavi meča putem svog Youtube kanala najavio kako vjeruje u svog timskog kolegu i uvjeravao je svoje pratitelje da će Hooker savladati Makhacheva.

''Vi morate razumiti s kakvim psihopatom ja radim. Timski kapetan, Dan 'Hangman', 'Kapetan Novi Zeland!'. Dan ima ovu borbu i ja ću uložiti svoj novac na taj meč. Garantiram vam da će Dan pobijediti. Pišite u komentarima što god želite reći. Ovo je moj tim i ja sam uz njih do kraja života.'', rekao je Adesanya.

Islam Makhachev nije zaboravio na tu izjavu, no nije se osvrtao sve dok nije odradio svoj posao. Dagestanac je putem svog Twitter profila podijelio izjavu Israela Adesanyje, označio ga je u svojoj objavi i pritom napisao:

''Hej brate, koliko si (novca) izgubio?''

Naravno da se uvijek nameće pitanje radi li se o ''tvitu'' iza kojeg stoji menadžer Ali Abdelaziz, ili je Islam Makhachev na vlastitu ruku odlučio podbosti Adesanyju. U svakom slučaju, Makhachev počinje raditi i na ostalim segmentima, točnije onim marketinškim. Vještinama u kavezu davno se dokazao.

Linker
23. travanj 2024 22:03