UFC

'Israel Adesanya će postati druga najveća zvijezda u UFC-u'

 Screenshot (YouTube/ UFC)
UFC je 6. listopada dobio još jednog prvaka. Više od 57 tisuća navijača na Marvel Stadionu u Melbourneu uživo je svjedočilo još jednoj fantastičnoj predstavi Israela Adesanye, vještog udarača koji je prerastao u jednog od najzanimljivijih likova koje ćete danas gledati u Octagonu.

Proslavljeni kick-boksač još je tamo 2012. godine započeo profesionalnu MMA karijeru i od pobjede nad Jamesom Griffithsom se nije zaustavio do dana današnjeg.

18 nastupa, 18 trijumfa i titula prvaka u srednjoj kategoriji koja je stigla s pobjedom nad Robertom Whittakerom...

Izrael Adesanya po mnogima ima 'onaj' faktor koji je pravi magnet za navijače, a da ga čeka još puno velikih stvari smatra i bivši vladar velter kategorije Tyron Woodley koji je prognozirao da će 'The Last Stylebender' za dvije godine biti druga najveća UFC-ova zvijezda.

"Teško ga je ignorirati. Ludo se bori, ima odličan IQ, čvrst je i pokazao je da zna primiti udarac. Spreman je i pričati sranja na press konferencijama. Onaj njegov hod prema Octagonu uoči meča s Whittakerom je najbolji izlazak na borbu u povijesti MMA-a. Čak je nadmašio i ono kad je Conor imao 'live' muziku. Ja volim kad me borbe uzbuđuju, a recimo ona Carlosa Condita i Robbieja Lawlera je bila takva. Israela je tip koji mi to može priuštiti. Mogu na kilometre prepoznati talent i hoće li netko postati zvijezda, a on će u iduće dvije godine biti odmah ispod Conora McGregora", poručio je Woodley.

Linker
18. travanj 2024 21:42