UFC

Israel Adesanya favorizira Blachowicza: ‘Mislim da će njegovo iskustvo presuditi‘

Jan Blachowicz i Israel Adesanya 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rekao je i da Ankalaev izgleda monstruozno, a sigurno nas očekuje odlična borba

Noćas nas očekuje posljednja PPV priredba ove godine koju predvodi borba za pojas u poluteškoj kategoriji između Magomeda Ankalaeva i Jana Blachowicza, a radi se dakako o UFC 282 kojeg noćas ne želite propustiti.

Originalno su Glover Teixeira i Jiri Prochazka trebali predvoditi ovu priredbu, no Jiri se nesretno ozlijedio na treningu te je nakon toga dopustio nekome iz dvorane da mu namješta rame, te mu ga je u potpunosti uništio. Jasno je odmah bilo da Jiria u kavezu neće biti više od godinu dana te je odmah i napustio pojas kako ne bi zadržavao kategoriju.

UFC je zatim ponudio Gloveru Ankalaeva što ovaj nije prihvatio, tako da su samo pomaknuli sunaslovnu borbu s Blachowiczem na naslovnu, a o borbi je svoje mišljenje dao i bivši prvak srednje kategorije Israel Adesanya:

‘‘Jan Blachowicz protiv Ankalaeva. Reći ću da će pobijediti Jan. Mislim da bi Janovo iskustvo ovdje moglo presuditi. No i Ankalaev izgleda monstruozno. Ovi tipovi… Pritisnite ih i doći će do limita. Svatko ima limit i ako ih pritisneš van njega, slomit će se.‘‘, rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

Blachowicz je inače borac koji je Adesanyi nanio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a to je bilo kada je prošle godine napao pojas u poluteškoj kategoriji.

UFC 282 se održava noćas, a početak priredbe je u ponoć. Glavni dio počinje u 4:00, a Blachowicz i Ankalaev se u kavezu očekuju oko 6:00. Nemojte propustiti ovaj odličan event koji osim ove borbe donosi i mnoštvo drugih.

Linker
22. travanj 2024 23:49