UFC

Israel Adesanya o prelasku u profesionalno hrvanje: ‘Definitivno se želim okušati u WWE-u‘

Israel Adesanya 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Odabrao ovakav ulazak baš tada kada je predsjednik WWE-a u prvom redu

Israel Adesanya ovog je vikenda privukao najviše pažnje svojim izlaskom prije borbe protiv Jareda Cannnoniera. Naime, izašao je uz glazbu legendarnog ‘Undertakera‘, s njegovim šeširom dok je u rukama nosio urnu na kojoj je stajalo ‘Jared‘.

Privukao je tako Adesanya pažnju brojnih fanova profesionalnog hrvanja, a u prvom redu je sjedio i prvi čovjek najjače organizacije WWE-a, Vince McMahon. Podsjećamo, Adesanya je pobijedio Cannoniera jednoglasnom sudačkom odlukom u meču bez previše akcije i tako se našao ne meti brojnih kritika.

Mnogi su postavljalo pitanje što je to inspiriralo Adesanyu da izađe kao ‘Undertaker‘, no odgovor leži u činjenici da je Izzy fan profesionalnog hrvanja još od malih nogu. Čak štoviše, prvak je izjavio kako se u budućnosti definitivno namjerava okušati u tom sportu.

‘‘Definitivno, to je nešto što ću sigurno probati kasnije. Samo za zabavu. Ne kažem da će mi to biti stalni posao, ali definitivno ću skočiti do WWE-a ili nekog sličnog, čisto malo radi zabave‘‘, rekao je Adesanya za BT Sport.

‘The Undertaker‘ je i sam bio oduševljen Adesanyinim izlaskom na meč protiv Cannoniera, isto kao i predsjednik Vince McMahon koji je sjedio u prvom redu sa legendarnim ‘HHH-om‘ i kćeri.

Ne sumnjamo kako će se Adesanya nekad okušati u profesionalnom hrvanju, gdje će vjerojatno naći svoje mjesto.

Linker
19. travanj 2024 09:19