UFC

Israel Adesanya odgovorio na Nickalove prozivke: ‘Ovo je MMA a ne hrvanje, postoji način‘

Adesanya i Nickal

 Bjpenn
Nickal je nekoliko puta rekao kako Adesanya nema šanse protiv njegovog hrvanja

Noćas Israela Adesanyu očekuje novi pokušaj obrane titule protiv starog znanca Alexa Pereire, a ukoliko ga pobijedi, bit će mu to treća obrana titule ove godine što je uistinu pohvalno s obzirom na to koliko često ostali prvaci nastupaju.

Jedan od boraca koji je najglasniji kada je u pitanju prozivanje prvaka srednje kategorije je svakako Bo Nickal, koji usput rečeno još nije ni debitirao u UFC-u. Na DWCS-u ima dvije pobjede finišima u prvoj rundi, a često govori kako Adesanya neće imati odgovor na njegovo hrvanje.

‘‘Naravno, ako idem protiv tipa kao što je Israel Adesanya, da, on je ubojica na nogama. Može svakoga nokautirati, odličan je na nogama, tu mu se ne može ništa reći. Kad god se idete boriti postoji rizik da ćete biti nokautirani, a za mene je to jedini način da izgubim protiv njega. Stvarno ne znam kako će spriječiti da ga ne bacim na pod i završim ga u parteru. Razumijem, uvijek postoji šansa da ćete biti nokautirani, to smo vidjeli milijun puta i znamo kako to ide‘‘, rekao je Nickal Michaelu Bispingu.

No, Adesanya mu nije ostao dužan:

‘‘U redu, svatko ima svoje mišljenje, ima pravo na to. To govori jer me nitko do sad nije bacio na pod i završio. Ali, ja bih volio vidjeti više. Znam da je on odličan hrvač, ali ovo je MMA a ne hrvanje. Postoji način kako iskoristiti nedostatke hrvača u MMA-u‘‘, rekao je Adesanya.

Hoće li Nickal doći do Adesanye, vrijeme će pokazati. Prvo treba uopće debitirati u UFC-u kako bi mogli razgovarati o samom vrhu divizije.

Linker
19. travanj 2024 22:36