UFC

Israel Adesanya opleo po ‘idiotu‘ Seanu Stricklandu: ‘Nalakirat ću nokte i nokautirati ga, a zatim ih pokazati na kameri‘

Israel Adesanya

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Strickland je rekao da je Adesanya tip koji masturbira na crtiće i lakira nokte, te da od takvog tipa neće izgubiti

Nova obrana titule očekuje kralja srednje kategorije za nešto manje od dva tjedna. Israel Adesanya će na domaćem terenu u Australiji pojas braniti protiv Seana Stricklanda, a njega su izabrali jer Dricus nije bio u mogućnosti nastupiti na tom eventu. UFC 293 nas očekuje uskoro, tako da tenzije među borcima rastu.

Jedna od stvari zbog kojih Strickland najviše podbada Adesanyu jest praksa koju zna ispuniti prije nastupa. Adesanya ponekad oboji nokte što izazove velike reakcije, a Stricklandu to nije promaklo. Kako god, Adesanya je to vidio i dao mu jedno obećanje:

‘‘Strickland je idiot. Neću izgubiti od tog idiota. On je rekao da neće izgubiti od tipa koji masturbira na crtiće i boji nokte. Pa kad je tako, nalakirat ću nokte pa ću ga nokautirati s takvim noktima‘‘, rekao je Adesanya za MMA Fighting.

‘‘On je u ‘backstageu‘ drugačiji nego kad je publika tu. Kada je publika tu, uzme tu ulogu klauna i pokušava zabaviti ljude, a to oni izgleda vole i to im je cool. Međutim, nije takav inače. Ako već na press konferenciji želi imati takvu energiju, neka ju ima uvijek. On nije ništa drugo nego lažnjak. Prvo ću ga nokautirati, a onda ću pokazati nokte na kameri‘‘, dodao je.

Ne preostaje nam ništa drugo nego vidjeti hoće li Adesanya uspjeti ispuniti svoje proročanstvo. 9.9. je UFC 293 na rasporedu te ćemo tada doznati ima li Strickland ono što je potrebno da ugrozi prvaka, iako se na prvu to čini kao gotovo nezamisliv scenarij. No, ne treba prerano otpisati Stricklanda.

Linker
16. svibanj 2024 18:23