UFC

Israel Adesanya: ‘Pereira je tip koji će se doći potući, neće se povući kad vidi da ništa ne može‘

Israel Adesanya
 

 MediaPunch/Shutterstock Editorial/Profimedia
Adesanya će pokušati osvetiti dva poraza koja ima od Pereire

Prvak srednje kategorije Israel Adesanya krajem godine će imati priliku osvetiti definitivno najbrutalniji poraz u svojoj karijeri. Bilo je to 2017. godine kada ga je brutalno nokautirao sljedeći izazivač, Alex Pereira.

UFC je jučer potvrdio da su dogovorili borbu između ova dva stara rivala. Borba će se održati u Madison Square Gardenu u New Yorku, a borba njih dvojice će predvoditi event. Datum je 12. studenog (jedanaesti mjesec), a Israel će pokušati osvetiti dva poraza koja mu je do sada Pereira nanio, doduše u kickboxingu. Povodom potvrde borbe oglasio se i sam prvak:

‘‘Prve dvije borbe su dio povijesti, dio njegove priče. U prvoj su suci bili na njegovoj strani, a u drugoj me je uhvatio u trećoj rundi. To je dio njegove priče, a sada je vrijeme za moju priču. Za mene je razlika u rukavicama. Kad sam govorio o tim jastucima od velikih rukavica, ne možeš se iza njih skrivati u MMA-u. Moraš koristiti mozak, kretati se i pogađati. Zato sam ja uspješan‘‘, rekao je Adesanya.

‘‘Sretan sam što napokon imam nekog tko se neće povući nakon runde ili dvije kada shvati da mi ne može ništa. Ovaj tip će od zvona do zvona ići na mene i pokušati me završiti. Svaki put kada se netko dođe tući, i ja podignem ljestvicu‘‘, zaključio je prvak.

Linker
27. travanj 2024 00:47