UFC

Sean Strickland: ‘Da se opet borim protiv Alexa Pereire, sve bih napravio isto‘

Strickland vs. Pereira

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Kaže da bi opet stao ispred njega i tukao se

Iako je na UFC 276 eventu doživio nokaut u prvoj rundi, Sean Strickland je rekao da ni sad ne bi napravio ništa drugačije. Podsjećamo, Strickland se borio protiv bivšeg Gloryjevog prvaka Alexa Pereire koji ga je nokautirao u prvoj rundi. Moglo bi se reći da je Strickland vrlo neinteligentno ušao u borbu protiv tako renomiranog stand up borca, što ga je na kraju i koštalo.

Iako je pao bez ispaljenog metka, Strickland kaže da bi opet napravio isto u toj borbi. Čak ga je i prvak Adesanya upozoravao na takav mogući ishod, no izgleda da Stricklanda nije previše briga za ono što mu se govori.

‘‘Bilo je loše, ali ne bih napravio ništa drugačije ni sad. Rekao sam već, stat ću ispred svakoga i potući se s njim. Nisam rekao da ću pobijediti. Ne bih napravio ništa j**eno drugačije osim što bih podignuo na kraju svoju j**enu ruku‘‘, rekao je Strickland.

‘‘Rekao sam da ću stati ispred njega i tući se s njim, a i j**eno sam stao ispred njega i tukao se s njim. Ako se ikad opet budem borio s njim, stat ću opet ispred tog velikog kujinog sina. Samo što ću sljedećeg puta podići svoju j**enu ruku na bradu‘‘, zaključio je.

Alex Pereira je pobjedom nad Stricklandom osigurao poziciju sljedećeg izazivača u srednjoj kategoriji. Na ovaj način je prekinut Stricklandov niz od šest pobjeda, a za sad je još uvijek nepoznato što je sljedeće za njega.

Linker
26. travanj 2024 08:13