UFC

‘Jacare‘ Souza objavio rendgensku snimku nakon operacije, bar 15 vijaka ugrađeno mu je u ruku

Ronaldo ''Jacare'' Souza
 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Legendarni brazilski borac na UFC 262 priredbi završio je polomljene ruke. Oporavak teče dobro

Andre Muniz prvi je čovjek koji je završio ''Jacarea'' submissionom u MMA borbi. Poluga na ruci koju je izveo u četvrtoj minuti prve runde ostavila je Souzu slomljene ruke. Nešto više od mjesec dana prošlo je od spomenutog događaja, a ''Jacare'' je na svom Instagram profilu podijelio rendengsku snimku svoje ruke nakon operativnog zahvata.

Snimka otkriva kako je poprilična količina metala ugrađena u ruku legendarnog Brazilca, no on je u sasvim dobrom raspoloženju. Oporavak prema njegovim navodima teče prema planu.

''Doktor je rekao kako je ruka namještena perfektno. Mogu ju pomicati u bilo kojem smjeru, čak i suđe mogu oprati.'', izjavio je Souza na svom Instagram profilu.

''Rečeno mi je da izbjegavam težinsko opterećenje, no napravit ćemo novi pregled i analizu za mjesec dana'', dodao je ''Jacare''.

Nije poznato kada će se Ronaldo Souza vratiti u akciju, no osim nepoznanice vezane za vrijeme oporavka, nameće se pitanje promocije u kojoj će brazilski borac nastupati. Njegov ugovor s najjačom svjetskom promocijom je završen te preostaje za vidjeti gdje će odraditi svoj povratnički nastup nakon što se oporavi od ove teške ozljede. 41-godišnjak daleko je od najboljih dana svoje karijere, a ovako teška ozljeda u njegovom godinama nikako mu ne ide u prilog. Ipak, nema naznaka kako se Brazilac namjerava umiroviti, a zainteresiranih poslodavaca zasigurno će biti. Rendgensku snimku ''Jacareove'' ruke pogledajte pri dnu članka.

image
Rendgenska snimka ''Jacareove'' ruke
Screenshot (instagram, Ronaldo Jacare)

Linker
28. travanj 2024 09:30