UFC

(VIDEO) Hrabra Japanka pokazala rendgensku snimku dislociranog lakta

Kanako Murata
 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Proteklog vikenda na UFC on ESPN 25 priredbi imali smo prilike vidjeti tešku ozljedu lakta

Brazilka Virna Jandiroba u borbi protiv Japanka Kanako Murate došla je u poziciji za polugu na ruci već u prvoj rundi borbe. Iako je djelovalo kao da će Jandiroba uspjeti završiti svoju protivnicu, Murata je izdržala te je i drugu rundu odradila u cijelosti. Međutim, nakon završetka druge runde, doktor je odlučio kako Japanka nije u stanju nastaviti borbu s takvom ozljedom lakta.

Hrabra Murata bila je razočarana prekidom na savjet doktora te je htjela nastaviti borbu. Ipak, prekid je bio najsmislenija odluka u tom trenutku, a japanska borkinja morala se pomirit s prvim porazom pod okriljem UFC-a (1-1 UFC). Njena protivnica Virna Jandiroba došla je do treće pobjede u petom UFC nastupu.



Kanako Murata jučer je na svom Instagram profilu podijelila rendgensku snimku dislociranog lakta (pogledajte pri dnu teksta), a pratiteljima se obratila na engleskom jeziku napisavši:

''Vratit ću se snažnija.''

Trajanje oporavka te datum očekivanog povratka daleko su od poznatog, no Japanka je unatoč porazu demonstrirala veliko srce te nema sumnje kako će se uistinu vratiti jača.

Linker
06. svibanj 2024 02:26