UFC

Jack Della Maddalena nakon velike pobjede prozvao Vicentea Luquea: ‘To bi bila teška tuča‘

 Jack Della Maddalena 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Jack je prošle subote došao do nove pobjede, a to mu je četvrti uzastopni finiš u prvoj rundi u UFC-u

Jack Della Maddalena jedan je od onih boraca koji je preko DWCS-a došao u UFC te od tad niže same uspjehe. Maddalena je proteklog vikenda također nastupio na UFC 284 priredbi na domaćem terenu, a slavio je ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi protiv Randyja Browna, čime je poslao jasnu poruku.

Veliki potencijal velter kategorije tako je došao do četvrte uzastopne pobjede u UFC-u, a sve četiri je ostvario prekidom i to u prvoj rundi. Bilo je jasno da će nakon ove pobjede konačno zatražiti rangiranog protivnika, a nije bilo sumnje da će imati na umu i jedno ime. Maddalena je nakon borbe prozvao Vicentea Luquea:

‘‘Mislim da Vicente Luque trenutno nema dogovorenu borbu. Mislim da bi to bila teška tuča. Ovo je definitivno bila najveća pobjeda u mojoj karijeri, a također je bio i najteži test do sada. Da, osjećam se dobro‘‘, rekao je Jack nakon borbe na press konferenciji.

Dotaknuo se i pobjede nad Brownom:

‘‘Gledao sam puno njegovih borbi i kad bi ga god pritisnuli u kavez izgledao bi nikako. On je to meni uspio nekoliko puta učiniti, a ja sam ga samo čekao da se otkrije i da ga pogodim udarcem kojim ću ga poslati na pod. Pogodio sam ga nekoliko puta i mislio sam da će mi vratiti, no okrenuo je leđa i dao mi vrat. Tako da sam samo skočio na njega‘‘, dodao je Della Maddalena.

Vicente Luque je trenutno deveti na službenoj rang ljestvici i u posljednje dvije borbe je poražen, tako da valja pričekati njegov eventualni odgovor na ove prozivke.

Linker
25. travanj 2024 14:36