UFC

Jack Della Maddalena o strpljivom pristupu protiv Hollanda: ‘Morao sam paziti, inače bi mi glava odletjela iz kaveza‘

 Kevin Holland vs. Jack Della Maddalena

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
27-godišnji Maddalena je u UFC-u od početka prošle godine, a u najjačoj promociji ne zna za poraz

Australski borac velter kategorije Jack Della Maddalena proteklog je vikenda došao do najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri. Podijeljenom odlukom sudaca pobijedio je Kevina Hollanda na priredbi koju su predvodile Valentina Shevchenko i Alexa Grasso, a ovo mu je bio čak treći nastup ove godine i ujedno treća pobjeda.

Već drugi puta zaredom Della Maddalena slavio podijeljenom odlukom sudaca, a i sam je svjestan da takvim nastupima neće izboriti ono što najviše želi. Međutim, rekao je da mu je najvažnije da se piše pobjeda, a namjerava nastupiti još jednom do kraja ove godine:

‘‘Njega je jako teško pročitati i nisam znao što mogu očekivati kada sam ulazio tamo. Zbog toga s am htio biti defanzivno dobar i tako pogađati poneki udarac. Pokušavao sam ga završiti u posljednjoj rundi, ali da, bilo ga je jako teško za pročitati‘‘, rekao je Della Maddalena za MMA Junkie.

‘‘Pokušavao sam ga završiti, ali sam u isto vrijeme trebao biti dobar defanzivno. Morao sam se paziti da mi glava ne odleti iz kaveza. Želim biti defanzivno dobar i birati svoje udarce. Vjerojatno ću se boriti još jednom prije kraja godine. Sada idem kući, čeka me dug put, moram se vratiti na trening i odmah dogovoriti novu borbu‘‘, dodao je.

27-godišnji Maddalena je u UFC-u od početka prošle godine, a u najjačoj promociji ne zna za poraz. Kevin Holland je definitivno najveće ime s kojim se do sada imao prilike boriti, te iako podijeljena odluka sudaca nije najsretniji način za pobijediti, pogotovo u UFC-u, bitno je da se pobjeda upiše.

Linker
27. travanj 2024 21:42