UFC

Jairzinho se vraća krajem godine: Povratak pobjedama tražit će protiv još jednog rangiranog teškaša

Jairzinho Rozenstruik 

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Originalno su se trebali boriti 1.10.

Iako je karijeru u UFC-u otvorio praktički savršeno, Surinamac Jairzinho Rozenstruik nije previše uspješan u zadnje vrijeme. U posljednjih pet nastupa izgubio je čak tri puta, no u dvanaestom mjesecu će se pokušati vratiti na pobjedničke staze.

Jairzinho početkom 2019. godine dolazi u UFC gdje prvo upisuje dva odlična nastupa i pobjede protiv nešto nepoznatijih protivnika, da bi u sljedeća dva pobijedio dvije legende Alistaira Overeema i Andreija Arlovskog i to obojicu nokautima. Činilo se da će malo tko moći zaustaviti Jarizinha, da bi u petom mjesecu 2020. godine izgubio nokautom od Francisa Ngannoua za samo dvadeset sekundi borbe.

Pobijedio je Jairzinho onda Juniora dos Santosa, pa je uslijedio poraz od Ciryla Ganea, pa onda pobjeda protiv Augusta Sakaia, te na posljetku dolazi do dva uzastopna poraza od Alexandera Volkova i Curtisa Blaydesa i omjera od šest pobjeda i četiri poraza u UFC-u.

Protivnik u dvanaestom mjesecu će mu biti Chris Daukaus, koji je trenutno također povezao dva poraza. Chris je u UFC došao na ljeto 2020. godine te je poput Jairzinha upisao četiri uzastopna poraza, da bi zatim izgubio od Derricka Lewisa u Curtisa Blaydesa i to nokautima.

Jairzinho i Daukaus borit će se na UFC 282 eventu u dvanaestom mjesecu koji predvodi revanš između Jiria Prochazke i Glovera Teixeire, a na istom eventu borit će se i Dricus Du Plessis protiv Darrena Tilla. Također, bore se i Santiago Ponzinibbio i Robbie Lawler, a priredba će se održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Linker
23. travanj 2024 16:40