UFC

Poirier predložio idealnog protivnika za Conorov povratak: ‘Bio bi to pravi sudar koji želim gledati‘

Dustin Poirier i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Veliki rival Conora McGregora pokazao je dobar smisao za ‘‘matchmaking‘‘

10. srpnja (sedmi mjesec) navršilo se točno godinu dana od posljednjeg nastupa Conora McGregora. Irska MMA zvijezda izgubila je 10. srpnja 2021. godine od Dustina Poiriera, a Conor je iz tog meča izašao s teškim prijelomom lijeve noge.

Bilo je jasno kako ga čeka dug oporavak nakon toga, ali duga pauza nudi priliku za veliki povratak. Svjestan je toga i McGregor, ali više informacija o samom povratku još uvijek nemamo.

Conor često ističe kako nas čeka ‘‘epski povratak‘‘ o kojemu će se snimati dokumentarci, a među mogućim protivnicima vrtila su se imena od Charlesa Oliveire pa do Kamaru Usmana. Ako se Dustina Poiriera pita, on smatra da bi se Conor trebao boriti s borcem kojeg je zapravo rijetko tko spominjao kao Conorova potencijalnog protivnika u povratničkom meču.

‘‘Justin Gaethje protiv Conora McGregora. ‘Hype‘, sve uoči meča, a netko bi zaspao u tom meču. Mislim, pričamo o meču koji bi bio poput prometne nesreće, pravi sudar koji želim gledati.‘‘, rekao je Poirier gostujući u DC & RC showu.

Poirier smatra kako taj meč jednostavno obećava na svim razina, od ‘‘trash talka‘‘ pa do same činjenice da se radi o stilski vrlo uzbudljivom obračunu. Oba borca preferiraju stojku, vole se upustiti u otvorene razmjene i svaki njihov meč je uzbudljiv.

Gaethje je posljednjih tjedana prozvan od strane Rafaela Fizieva i Mateusza Gamrota, ali nema sumnje kako bi mu ‘‘money fight‘‘ s Conorom bio daleko privlačniji u ovoj fazi karijere, nego mečevi s opakim i gladnim potencijalima poput Fizieva i Gamrota. Dakle, Poirierov prijedlog itekako ima smisla za sve uključene strane, a najviše bi profitirali upravo fanovi.

Linker
15. svibanj 2024 08:56