UFC

Jake Paul u svom stilu: ‘Diaz bi išamarao Chimaeva da su se borili, on je prava legenda‘

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Vjerojatno priprema teren za njihov međusobni obračun

Nate Diaz je u subotu ‘submissionom‘ pobijedio Tonyja Fergusona u četvrtoj rundi borbe, a njih dvojica su upareni doslovno dan ranije nakon što je Khamzat Chimaev pao vagu. Tako su ispali zadovoljni svi, počevši od UFC-a, preko boraca pa sve do fanova.

Chimaev i Diaz su u subotu iz kaveza izašli kao pobjednici, a to ne bi bio slučaj da su se međusobno borili. Mnoštvu fanova laknulo je kad je njihov međusobni meč otkazan, a vjerojatno im je još više laknulo kad su vidjeli što je Chimaev napravio Hollandu.

No, drugačije mišljenje ima, tko drugi nego Jake Paul. On smatra da bi Diaz pobijedio Chimaeva, a na svom Twitter profilu je napisao: ‘‘Nate Diaz je je**na legenda, išamarao bi Khamzata da su se borili.‘‘

Već se neko vrijeme povlači priča kako bi se Paul i Diaz trebali susresti u boksačkom ringu, a do sad to nije bilo moguće zbog Diazovog ugovora i obaveza prema UFC-u. S obzirom da su obojica za to zainteresirani, vrlo vjerojatno bi uskoro mogli gledati taj obračun.

Što se Paula tiče, njegov sljedeći protivnik će biti legendarni Anderson Silva krajem desetog mjeseca, a to će mu ujedno biti i najteži zadatak s kojim se susreo u ringu. Pobijedio ili izgubio, istaknuo je kako u ring sa Diazom želi što ranije.

Iako još uvijek nije službeno, Diaz će s obzirom na cijelu priču s UFC-om vrlo vjerojatno izabrati neki drugi put i neće produžiti ugovor s njima. Spominjao je i trilogiju s McGregorom, no nije poznato ni gdje ni kad, a to će pogotovo biti teško ukoliko napusti UFC.

Linker
26. lipanj 2024 17:41