UFC

Jamahal Hill o Alexu Pereiri: ‘Nije ni blizu moje razine, jedva čekam uništiti ga kad se vratim u kavez!‘

Jamahal Hill i Megan Olivi

 SCREENSHOT/YOUTUBE/ESPN MMA
Gledao je ovaj meč iz prvog reda Madison Square Gardena

Bivšeg neprikosnovenog prvaka u poluteškoj kategoriji, Jamahala Hilla Dana White je predodredio za borbu s novopečenim nositeljem naslova u kategoriji, Alexom Pereirom kada se vrati u oktogon. Gledajući Pereirinu pobjedu naslova, čini se da Hill ima vrhunsko samopouzdanje da će poraziti brazilskog nokautera.

Predvodeći UFC 295 u Madison Square Gardenu Brazilac je uspostavio svoju drugu vladavinu u svom kratkom trogodišnjem stažu u oktogonu najjače svjetske MMA promocije – dodavši prethodno osvojenom pojasu srednje kategorije zadivljujućom pobjedom tehničkim nokautom u drugoj rundi nad bivšim prvakom poluteške kategorije Jirijem Prochazkom.

Odmah nakon te pobjede prozvao je Adesanyu, ali čini se da promocija ima druge planove te da ga želi upariti s Hillom. Sjedeći sinoć u prvom redu MSG-a i gledajući Pereirin nastup protiv Prochazke, Hill je upozorio Brazilca tvrdeći da nitko nije na njegovoj razini.

"Mislim da je završilo malo ranije no što bih volio. Ali, na kraju krajeva, niti jedan od ovih likova nije na mojoj razini. Ne mislim da su bolji od mene u bilo kojem aspektu igre i jedva čekam da se vratim potpuno zdrav i da to mogu pokazati i uništiti Pereiru za kojeg mislim da je dobro prošao u ovom meču i moram priznati da me impresionirao. Ipak, smatram da sam bolji od njega", kazao je za ESPN.

Primoran napustiti naslov prvaka u poluteškoj kategoriji nakon što je pretrpio ozljedu Ahilove tetive ranije ovog ljeta, Hill sada čeka povratak u kavez. Kada je osvojio naslov, postao je prvi član Contender Seriesa koji je osvojio UFC naslov što se dogodilo početkom godine pobjedom jednoglasnom odlukom sudaca nad bivšim prvakom i Pereirinim trenerom i velikim prijateljem, Gloverom Teixeirom.

Linker
03. svibanj 2024 07:47