UFC

(VIDEO) ‘Pereirin lijevi kroše osvojio mu je mnoštvo pojaseva u Gloryju i UFC-u, je li to najjači potez u sportu?‘

Alex Pereira

 SARAH STIER Getty Images Via Afp
Ovaj kratki video podsjetio nas je na kickboksačke dane ‘Poatana‘

Alex Pereira noćas je postao novim prvakom UFC-ove poluteške kategorije, a u svojih 11 profesionalnih mečeva uspio je uzeti titule i u srednjoj i u poluteškoj diviziji, a kada pridodamo titule iz dana kickboksa, možemo slobodno reći da je jedan od najvećih koji se bavio borilačkim sportovima otkako je vijeka. Nitko u ovako kratko vrijeme nije uspio postići ove uspjehe unutar UFC-a, tako da se Pereiri stvarno treba odati počast.

Ono što ga cijelo vrijeme krasi u tom pohodu jest njegovo najjače oružje, a to je lijevi kroše. To je udarac koji svakog može poslati na spavanje, a usto mu je donio sve ove uspjehe te ga vinuo u borilačka nebesa.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka kada je tim istim udarcem osvojio pojas u Gloryju. Ovaj kratki video podsjetio nas je na kickboksačke dane ‘Poatana‘, ali i na to da je oduvijek "gasio" ljude tim udarcem, a u opisu videa piše:

"Lijevi kroše Alexa Pereire osvojio mu je: - UFC naslov u srednjoj kategoriji - UFC naslov u poluteškoj kategoriji - privremeni Gloryjev naslov u poluteškoj kategoriji. U ovom trenutku, to je najrazorniji udarac u borilačkim sportovima."

Slažete li se s ovom tvrdnjom? Pišite nam u komentare na našoj Facebook stranici.

Linker
28. travanj 2024 13:17