UFC

Jamahal Hill: ‘Operirat će me liječnik koji je operirao i Kobea Bryanta kada mu je pukla ahilova tetiva‘

Jamahal Hill

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Sada nam ostaje za vidjeti što će biti s poluteškom kategorijom i koga će UFC upariti za pojas. Priča se da će to biti Blachowicz i Pereira, no ništa nije potvrđeno službeno

Mnogi su nakon prošlotjedne objave da je Jamahal Hill napustio pojas u poluteškoj kategoriji zbog ozljede, diviziju prozvali ukletom zbog učestale promjene prvaka. Prije godinu dana kategorija je doživjela istu sudbinu kada se na treningu ozlijedio Jiri Prochazka, a sada se isto dogodilo i s Hillom.

Hill je napustio pojas, a jučer je najavio kako će u četvrtak biti podvrgnut operaciji. Otkrio je kako će ga operirati poznati liječnik Neal ElAttrache, timski liječnik Los Angeles Dodgersa i Ramsa. Osim toga, otkrio je i koga je još ElAttrache operirao:

‘‘To je isti liječnik koji je operirao ahilovu tetivu Kobeu Bryantu kada ju je ozlijedio. Također je operirao i Kelsey Palum, a vidjeli ste kako se i ona vratila. Najznačajnija je bila ozljeda Cama Akersa. Kao što svi znate, Akersu je u predsezoni puknula ahilova tetiva i doktor ElAttrache su ga vratili u pet i pol mjeseci. Igrao je Super Bowl‘‘, rekao je Hill na svom YouTube kanalu.

‘‘Igram košarku svoj cijeli život, to je trening u kojem uživam. To je stvar koju koristim kao cardio trening i za skidanje kilograma. To radim svoj cijeli život. Ovakve stvari se jednostavno dogode, a kad se dogodi, što je tu je. Ruptura ahilove tetive se može dogoditi na sto načina, a meni se dogodila na ovaj‘‘, dodao je.

S obzirom na reputaciju liječnika koji će ga operirati, Hill je u najboljim mogućim rukama. Sada nam ostaje za vidjeti što će biti s poluteškom kategorijom i koga će UFC upariti za pojas. Priča se da će to biti Blachowicz i Pereira, no ništa nije potvrđeno službeno.

Linker
08. svibanj 2024 08:05