UFC

Periera i Blachowicz se ovog mjeseca bore za titulu? UFC napravio propust i prije vremena otkrio informacije

 Alex Pereira 

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Pereira će izgleda dobiti novu priliku ‘‘preko reda‘‘, a nadamo se kako će se Rakić, Hill i Prochazka oporaviti i u kavez vratiti što ranije

Jamahal Hill je krajem prošlog tjedna objavio kako napušta pojas u poluteškoj kategoriji, a kao razlog je naveo rupturu ahilove tetive koju je zadobio igrajući košarku s drugim UFC borcima. Kategorija je tako ostala bez prvaka po drugi puta u godinu dana, no izgleda da ćemo prvaka dobiti jako brzo.

Sinoć su se društvenim mrežama počeli širiti ‘‘screenshotovi‘‘ s UFC-ovog službenog profila na kojem je pisalo kako nas ovog mjeseca na UFC 291 priredbi očekuju dvije borbe za titulu. Prva je naravno ona za BMF pojas između Dustina Poiriera i Justina Gaethjea, dok je druga – pogađate, u poluteškoj kategoriji.

Po svemu sudeći, Alex Pereira i Jan Blachowicz bi se boriti za titulu, iako UFC još nije službeno potvrdio ovu informaciju. Možda se radi o propustu ljudi koji vode društvene mreže te su prerano objavili ovu objavu, tako da je za očekivati da će i UFC službeno ovog tjedna najaviti ovaj meč ukoliko se radi o točnim informacijama.

Iako je Dana White rekao kako će Pereira u poluteškoj morati zaslužiti napad na titulu prilikom čega je implicirao kako je u srednjoj dobio ‘‘poguranac‘‘, no izgleda da će se za titulu u poluteškoj boriti iz poraza od Adesanye.

Ruku na srce, poluteška kategorija ne obiluje imenima koja bi trenutno bila legitimni kandidati, no izgleda da su pomalo zaboravili na Magomeda Ankalaeva koji je po mnogima pobijedio Blachowicza krajem prošle godine.

Kako god, Pereira će izgleda dobiti novu priliku ‘‘preko reda‘‘, a nadamo se kako će se Rakić, Hill i Prochazka oporaviti i u kavez vratiti što ranije.

Linker
29. travanj 2024 17:08