UFC

Jamahal Hill planira prijeći u tešku kategoriju, na piku ima samo jedno ime: ‘Spremi se za mene, želim taj meč!‘

 Jamahal Hill

 MAT HAYWARD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Mat Hayward/getty Images/profimedia
Bivši poluteškaški prvak želio bi odmjeriti snage s Tomom Aspinallom

Tomu Aspinallu prošlog je vikenda trebalo samo 69 sekundi da nokautira Sergeja Pavloviča na UFC 295 priredbi u Madison Square Gardenu i tako osvoji privremeni naslov u teškoj kategoriji. Novog je "interim" prvaka među prvima prozvao Ciryl Gane, da bi u četvrtak još jedan borac izrazio želju za obračunom s britanskim teškašem, a on je - Jahamal Hill.

Bivši prvak UFC-ove poluteške kategorije otkrio je kako u budućnosti planira preći u "heavyweight", a posebna mu je želja ući u oktogon upravo s Aspinallom.

"On je novi prototip teškaša. Definitivno želim odraditi svoje u poluteškoj, a onda ići gore i suočiti se s njim. Tome, spremi se za mene. Mislim da ima sjajno kretanje i da se njegovi treneri fokusiraju na puno dobrih i pravih stvari koje mu daju prednost u ovoj igri", rekao je Hill u razgovoru za TNT Sports pa nastavio:

"Mnogi od njih imaju istu filozofiju kao moji treneri koji sa mnom rade slične stvari. Definitivno je izgrađen na pravi način, na način na koji bi borci trebali biti izgrađeni. To je uzbudljivo, a ja sam u igri. Svaki put kad vidim nekoga uzbudljivog ili novog, ili kad donosi nešto svježe u kavez - želim se testirati protiv toga".

Linker
25. travanj 2024 09:48