UFC

Jamahal Hill: ‘Prochazku prozivam već dvije godine, ali zadovoljio bih se i Blachowiczem‘

Jamahal Hill

 Screenshot (youtube, Ufc)
Kaže da ima duplo više pobjeda u UFC-u od Prochazke

Nakon što je jučer prekidom pobijedio bivšeg izazivača Thiaga Santosa, Jamahal Hill bio je vrlo jasan oko toga što želi sljedeće za sebe. Podsjećamo, Hill je pobijedio prekidom u četvrtoj rundi i tako se doveo u poziciju da posjeduje tri uzastopne pobjede.

Hill više ne taji kako ima velike planove u budućnosti u svojoj poluteškoj kategoriji. Kao prvo ime, naravno, spomenuo je trenutnog prvaka Jiria Prochazku, ali također je istaknuo kako bi se zadovoljio i sa bivšim prvakom Janom Blachowiczem.

‘‘Zanimaju me svi na vrhu, ali želim prvo Jiria Prochazku. Tog tipa prozivam već dvije godine, uopće me ne zanima je li prvak ili nije. Imam dvostruko više pobjeda u UFC-u nego taj tip, tako da njega želim. Ako mi već ne mogu dati njega, želim Jana Blachowicza. Gladan sam, želim zlato. Lav je gladan zlata, trenutnog ii bivšeg‘‘, rekao je Hill na press konferenciji nakon borbe.

Iako je teško za očekivati da će mu dati prvaka, ali Blachowicz nije toliko nerealna opcija. Hill je u UFC-u poražen samo jednom i to ‘submissionom‘ od strane Paula Craiga, tako da mu je Jan možda najbolja opcija ukoliko bi mu uopće dali tu borbu.

Kako god, Hill je sigurno borac kojeg ćemo još dugo gledati u poluteškoj kategoriji, a ukoliko ostvari još jednu impresivnu pobjedu želje bi mu se možda i mogle početi ostvarivati.

Linker
19. travanj 2024 18:06