UFC

Jamahal Hill tvrdi da nije vidio toliko vatre u Gloverovim očima: ‘Ovo je najveći test u mojoj karijeri‘

Jamahal Hill

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Rekao je da se vidi da je tu već bio i da je iskusan, no smatra da on u sebi ima više vatre i motivacije da u subotu osvoji pojas

Ovog nas vikenda čeka prva PPV priredba ove godine, a dakako radi se o UFC 283 koju predvodi borba za pojas u poluteškoj kategoriji između Glovera Teixeire i Jamahala Hilla. Bit će ovo nova prilika za Glovera da pojas ponovno odnese kući, no Hill će također vjerojatno biti motiviraniji nego ikad.

Sve se ovo vidjelo i na sučeljavanju neki dan, a Glover i Jamahal su izmijenili nekoliko intenzivnih pogleda te su obećali pravi vatromet u noći sa subote na nedjelju. No, izgleda da je Hill vidio nešto bolje od nas ostalih:

‘‘Ja sam jednostavno gladan i spreman sam ubiti, nebitno jesam li na sučeljavanju ili sam u kavezu. Tu ima razlike, ili sam natjecatelj ili sam ubojica. Vidio sam nešto vatre u njegovim očima, vidio sam da je spreman. Može se vidjeti da je on već bio ovdje i da je spreman to sve ponovno proći, ali nisam vidio jednaku vatru u njemu kao što ju imam ja‘‘, rekao je Hill za MMA Junkie.

‘‘Rekao bih da je Glover vjerojatno najteži test u mojoj karijeri do sada, isključivo zbog nivoa na kojem se on do sad borio. Ima i iskustva i snažnu radnu etiku‘‘, dodao je.

Inače, za Hilla su se u ovoj borbi kockice poprilično posložile, pogotovo nakon neriješenog meča između Ankalaeva i Blachowicza. Ostali iz top 5 su ili ozlijeđeni ili su imali nedavno meč, tako da je Glover bio jedini dostupan. Trebao je i protivnika, tako da je sedmorangirani Hill sada pred prilikom koja mu može promijeniti život.

Linker
24. travanj 2024 07:22