UFC

Jamahal Hill uzvratio Volkanu Oezdemiru: ‘Sumnjaš u mene jer imaš oštećenje mozga‘

Jamahal Hill

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Američki borac poprilično oštro je reagirao na prozivku od strane Volkana Oezdemira

Čini se kako je Jamahal Hill jako brzo pronašao potencijalnog protivnika za svoj idući nastup. Samo dan nakon sjajnog nokauta kojim je uspavao Johnnyja Walkera, Hill se našao na meti Volkana Oezdemira.

Trenutno osmorangirani izazivač poluteške kategorije, putem Twittera na neki način prozvao je Jamahala Hilla. Naime, ESPN je podijelio Hillovu izjavu u kojoj Jamahal poručuje svima da prestanju sumnjati u njega, a Oezdemir se osvrnuo riječima kako i dalje sumnja.

Očito je kako je Oezdemir na taj način pokušao privući pažnju Hilla i time zainteresirati ''matchmakere'' da ugovore taj meč. Čini se kako je Volkan uspio u svome naumu. Naime, Hill je podijelio Volkanov ''tvit'' i vrlo je oštro odgovorio Oezdemiru.

''Razumljivo je da sumnjaš s obzirom na oštećenje mozga koje si zadobio u posljednje dvije borbe!!! (Jedna je bila protiv tipa koji je debitirao). Moje šake promijenit će tvoj život. Misliš da je ovo igra i zaje**vaš se, a saznat ćeš.'', napisao je Hill, pritom aludiravši na Volkanove poraze od Ankalaeva i Prochazke koji je tada debitirao u UFC-u.

Oezdemir je nakon toga odlučio nastaviti s prepirkom putem Twittera, a Hillu je poručio:

''Nemoj letjeti previsoko, pad će biti bolan. Upravo ćeš ući u top 10. Dobro došao.'', na što je Hill još jednom uzvratio riječima:

''A ti si upravo na izlasku (iz top 10). Ugovor je na putu!!! Laku noć.''

Hill je do borbe protiv Walkera zauzimao 12. poziciju na ljestvici izazivača, no pobjedom nad Walkerom koji je okupirao 10. mjesto, očekuje se Hillov ulazak u top 10. Borba protiv osmorangiranog Oezdemira ima smisla za obojicu. Volkan je u seriji od dva uzastopna poraza protiv vrhunskih boraca kao što su Ankalaev i Prochazka te zasigurno želi meč protiv nešto slabijeg protivnika od dvojice navedenih. Hill s druge strane, pobjedom nad Volkanom samo bi nastavio svoj pohod ka vrhu kategorije, a Oezdemir bi bio jako dobar test njegovih mogućnosti.

Linker
20. travanj 2024 03:02