UFC

Jared Cannonier otkrio tko mu je favorit u borbi Paula Coste i Khamzata Chimaeva: ‘To će biti zabavna borba, ali naginjem..‘

Jared Cannonier 

 CARMEN MANDATO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Carmen Mandato/getty Images/profimedia
Chimaev je izražen favorit u ovom meču

Jared Cannonier očekuje da će Paulo Costa predstaviti ozbiljnu prijetnju Khamzatu Chimaevu u njihovoj nadolazećoj borbi. Costa (14-2, 6-2 UFC) susreće se s Chimaevim (12-0, 6-0 UFC) u borbi srednje kategorije 21. listopada (deseti mjesec) na UFC-u 294 u Abu Dhabiju. Većina "Borzovih" protivnika pokušavala se izboriti s njegovim hrvanjem, ali bivši izazivač naslova Cannonier vjeruje da Costa može ostati s njim u "stand upu".

“To je dobra borba, zar ne? To je stvarno dobra borba. Nismo vidjeli puno od Coste dok je u parteru jer on nije vičan tomu, ako me razumijete. Pretpostavljam da bi radije bio na nogama i udarao ljude nego koristio svoje vještine na visokoj razini u parteru, jednostavno je takav.”

Prema kladionicama, Chimaev je izražen favorit protiv Brazilca iako će se popeti u kategoriju više. Ipak, ako se pita Cannoniera na koga bi htio uložiti novac u borbu, odabrao bi Costu zbog njegove veličine. On misli da Chimaev tek treba imati posla s nekim tko ima "Borrachinhinu" veličinu.

"Da sam kladioničar, više bih se naginjao Costi u tom slučaju. On je veliki tip. Nismo vidjeli Khamzata da se natječe protiv tipa te veličine, te visine i te razine vještina. Ali, kao u svakoj borbenoj situaciji, Khamzat također ima vještine da dovede situaciju u svoju korist. To će biti zabavna borba za gledati, to je prokleto sigurno. Zanimljiva borba, posebno s obzirom na poziciju u koju će to dovesti bilo kojeg od tih boraca, ali naginjem da će pobijediti Costa", zaključio je "The Killa Gorilla".

Linker
05. svibanj 2024 12:50