UFC

Jared Cannonier želi novu priliku za napad na pojas: ‘Kad ugasim Vettorija, Adesanya je idući!‘

Jared Cannonier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Mora biti svjestan da neće biti lako završiti Talijana

S UFC-ovim prvakom u srednjoj kategoriji Israelom Adesanyjom koji se želi boriti na UFC-u 293, Jared Cannonier planira se pozicionirati na mjesto izazivača.

Cannonier (16-6, 9-6 UFC) susreće se s bivšim izazivačem u srednjoj kategoriji Marvinom Vettorijem (19-6-1, 9-4-1 UFC) u glavnoj borbi večeri UFC on ESPN 47 17. lipnja (šesti mjesec) na UFC Apexu u Las Vegasu.

Otkako je izgubio od Adesanye (23-2, 12-2 UFC), Cannonier se vratio pobjedom nad Seanom Stricklandom te želi završiti Vettorija da bi potvrdio mjesto izazivača na eventu 10. rujna (deveti mjesec) u Sydneyju.

“Definitivno ću biti spreman za borbu u Sydneyu. Moja putovnica je ažurirana, moje će torbe biti spakirane, a planiram nastupiti i sigurno ću biti spreman uskočiti i ostvariti to. Ali tko zna?"

“Razgovara se o njegovom odlasku u polutešku kategoriju i napadu na taj pojas. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se odigrati. Ili će otići u polutešku kategoriju i boriti se s Jamahalom (Hillom) vani, ili nemaju drugog izbora nego da me stave tamo jer to definitivno tražim nakon što ugasim Marvina (Vettorija).”

Završiti Vettorija neće biti lak zadatak s obzirom na to da talijanski borac nikada nije pobijeđen prekidom u 26 profesionalnih borbi. Ipak, "The Killa Gorilla" kaže da neće dati Vettoriju prostora za disanje dok se bore.

“Neću gubiti vrijeme. Pritisak, agresija i strast koju sam unio u cijeli ovaj kamp, ​​koju sam unio u cijelu svoju karijeru, unijet ću i u ovu borbu. Bit će zabavno, želim ući unutra i zabaviti se. Jednostavno volim ovaj sport. Volim se boriti, što ću i pokazati”, zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 09:49