UFC

Javio se legendarni Silva, on najbolje zna kroz kakvu dramu i bolove prolazi njegov nekadašnji rival

Chris Weidman
 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA
2013. godine, na UFC-u 168, upravo je slavni Brazilac protiv Weidmana naišao na isti problem

Anderson Silva poslao je poruku podrške svom nekadašnjem rivalu Chrisu Weidmanu.

Ako netko zna kako je to doživjeti težak prijelom noge, onda je to legendarni 'Pauk'. I nije to Silva doživio protiv bilo koga, već upravo protiv Weidmana i to, mogli bismo reći, na identičan način na koji je u nedjelju ujutro Chris stradao u svom meču s Uriahom Hallom.

'The All-American' imao je velike planove, namjeravao je upisati drugu pobjedu zaredom i dodatno se približiti novom napadu na titulu, no nakon samo 17 sekundi borbe slomio je nogu te završio u bolnici. Hall je odmah na startu borbe savršeno blokirao njegov 'low kick' i dogodilo se nešto slično onome što smo gledali u prosincu 2013. kada je Weidman u revanšu ponovno pobijedio nekoć najboljeg borca svijeta - Brazilca Silvu.

"Imam najdublje i najiskrenije suosjećanje za ovog prvaka. Imaj vjere, a ja ti želim brz oporavak. U ovim trenucima, tebi i tvojoj obitelji želim svjetlost, ljubav i znanje. Ljubitelji sporta, molim vas poštujte ovaj trenutak ovog nevjerojatnog ratnika i poželimo mu da se uskoro oporavi i vrati na 100 posto. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoju obitelj", napisao je Silva na Instagramu.

Što se događa s Weidmanom?

U ovim trenucima nema previše informacija, ali predsjednik UFC-a Dana White rekao je da je Chris "stabilno i da ga čeka operacija".

Linker
23. travanj 2024 14:30