UFC

Je li žestoko izgladnjivanje bilo uzalud? Nathaniel Wood ostao bez protivnika za vikend!

Nathaniel Wood

 Scott Garfitt/Shutterstock Editorial/Profimedia
Vince Morales neće biti u mogućnosti nastupiti ovog vikenda na UFC Fight Nightu u Londonu

Gotovo godinu i pol dana prošlo je otkako se Nathaniel "The Prospect" Wood (17-5, 4-2 UFC) posljednji put borio u Octagonu. Teško je i dugo to razdoblje za svakog perspektivnog borca te je i zbog toga ovaj vikend čekao s velikim nestrpljenjem. Na kraju mu se dogodilo ono najgore što se u sportskom smislu može dogoditi borcu potpuno spremnom za nastup. Ostao je bez borbe. Zapravo, ostao je bez protivnika, a vremena za pronalazak novog jednostavno nije bilo.

Vince Morales je nedugo nakon dolaska u London osjetio povišenu temperaturu, zbog čega je onemogućen za proces skidanja kilograma, što je odmah javio UFC-u, nakon čega je uklonjen iz borbe. Prve informacije govorile su kako promocija traži novog protivnika za Wooda, no iz njegove objave na Instagramu donosi se zaključak da se on ovog vikenda neće boriti.

"U potpunosti slomljenog srca moram objaviti kako se neću boriti ove subote, budući da se moj protivnik Vince razbolio. Svi znaju koliko sam čekao ovo, ali nažalost jednostavno nije suđeno da se dogodi. Potrudit ćemo se da borbu protiv Vincea što prije ugovorimo za novi termin", napisao je Wood.

On je u UFC stigao kao veliki britanski potencijal bantam kategorije, no dva poraza u šest borbi usporili su njegov uspon. Trenutno posljednju borbu, koju je odradio u listopadu 2020. na UFC 254 priredbi, izgubio je od Caseya Kenneya jednoglasnom odlukom sudaca.

Ovog tjedna našao se u centru pažnje zbog svog izgleda, odnosno rijetko viđene "izrezanosti" zbog koje su se neki zabrinuli za njegovo zdravlje. Očito je kako tijekom posljednjih tjedana kampa baš i nije nešto puno jeo, a čini se da mu je na kraju ta cijela žrtva, barem u ovom slučaju, bila uzaludna.

Linker
27. travanj 2024 07:49