UFC

Jedan od fanova upitao McGregora kada će se vratiti u kavez: Conor mu je odgovorio u svom stilu

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Conor McGregor još uvijek ne otkriva konkretnije informacije o svom povratku

Kao da svakog tjedna samo nastavljamo brojati koliko je prošlo od posljednjeg nastupa Conora McGregora. Najveća MMA zvijezda posljednji put kročila je u kavez 10.7.2021. godine.

Meč protiv Dustina Poiriera trajao je pet minuta, a nakon prve runde došlo je do prekida. Conor je slomio nogu krajem runde i nije bilo šanse da nastavi s borbom. Nevjerojatno je bilo kako se McGregor nosio takvim lomom noge. Imao je Irac snage i za prijetnje Dustinu Poirieru, a nedugo nakon operacije, Conor je počeo najavljivati epski povratak.

Svima nam je bilo jasno kako će oporavak potrajati barem godinu dana, ali sada smo već u fazi gdje smo očekivali imati neke konkretnije vijesti, možda čak i datum Conorova povratka. Trenutno ipak nema nikakvih naznaka kada bi se ‘‘Notorious‘‘ mogao vratiti, a jedan od njegovih pratitelja na Twitteru pokušao je doći do konkretnijih informacija.

‘‘Kada ćeš se ponovno boriti? Ti i Jon Jones počinjete me izluđivati‘‘, napisao je pratitelj korisničkog imena ‘‘idywoodshaun‘‘, a McGregor mu je odgovorio u svom stilu.

‘‘Kad god poželim.‘‘

McGregor od samih početaka svoje UFC karijere voli ulogu osobe ‘‘koja sve kontrolira‘‘ te se postavlja iznad svih. Ipak, kad je u pitanju njegov povratak, realnost je da će se on uistinu i vratiti onda kad poželi.

Hoće li ikada poželjeti vratiti se, to je pravo pitanje u ovom trenutku. Teško je zamisliti da on još uvijek može pronaći motivaciju za teški trening kamp i napad na sami vrh, ali možda nas ugodno iznenadi.

Linker
20. travanj 2024 06:16