UFC

Paulo Costa ipak neće nastupiti protiv Chimaeva idućega tjedna? Čeka se službeno očitovanje UFC-a

Paulo Costa i Khamzat Chimaev

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia, Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Iako Costa i dalje uvjerava kako ovo neće utjecati na borbu protiv Chimaeva, treba pričekati službenu potvrdu UFC-a da će to uistinu tako i biti

Neki je dan Paulo Costa na društvenim mrežama podijelio fotografije operiranog lakta, tako da su se mnogi pitali hoće li uopće biti u mogućnosti boriti se protiv Khamzata Chimaeva za točno deset dana na UFC 294 priredbi u Abu Dhabiju.

Sam Costa je tvrdio kako je morao na operaciju, no da to na nikoji način neće utjecati na njegov zakazani meč protiv Chimaeva na UFC 294 priredbi. Međutim, UFC-ov šef Dana White je rekao kako je ta borba itekako upitna za idući tjedan, te da je moguće da će morati biti otkazana.

‘‘Da, moguće je. Trebao bih sve znati jako uskoro. Vrlo brzo. Osim ako neka je**na velika usta odjednom ne iskoče od negdje. Da, u sljedećih nekoliko sati bih trebao imati odgovor na ovo pitanje‘‘, rekao je Dana na press konferenciji nakon noćašnjega DWCS-a.

Paulo Costa je u Abu Dhabi došao prije nekoliko tjedana gdje je radio završne pripreme za meč protiv Chimaeva koji bi se trebao održati idućega tjedna, a onda se zarazio stafilokokom na području lakta. Infekcija se dodatno zakomplicirala jer je otišla do tetiva i kostiju, što je zahtijevalo hitnu operaciju.

Iako Costa i dalje uvjerava kako ovo neće utjecati na borbu protiv Chimaeva, treba pričekati službenu potvrdu UFC-a da će to uistinu tako i biti. Costa nije nastupio od prošloga ljeta i UFC 278 priredbe, a meču protiv Chimaeva su se brojni fanovi veselili.

Čim se UFC oglasi oko ove borbe ćemo prenijeti vijesti, a nadamo se kako ćemo ipak gledati ovaj meč na UFC 294 idućega tjedna.

Linker
27. travanj 2024 21:42