UFC

Trener Paula Coste optužio Chimaeva i njegov tim za sabotažu: ‘Zovu na telefon u sred noći i bude nas, tenzije su velike‘

Khamzat Chimaev i Paulo Costa

 Amy Kaplan/icon Sportswire/Newscom/Profimedia, Alex Goodlett/Getty Images/Profimedia
Jesu li se Chimaev i njegov tim odlučili služiti ovakvim prljavim trikovima ne znamo, ali nadamo se da nisu

Idućega tjedna UFC se u velikom stilu vraća u Abu Dhabi, a osim Makhacheva i Oliveire, gledat ćemo još jedan veliki meč. Naravno, radi se o povratku Khamzata Chimaeva koji će preko Paula Coste pokušati doći do samog vrha srednje kategorije.

Costin lakat, nadamo se, ide na bolje, no jučer je Costin trener Eric Albarracin u javnost izašao s jednom zanimljivom optužbom. Naime, Albarracin je optužio Chimaeva i njegov tim da sabotiraju Costu otkako je došao u Abu Dhabi:

‘‘Bili smo u hotelskom lobiju zajedno. Mi smo bili na parkingu, a oni su bili u lobiju. Mislim, tenzije su bile visoke jer se sjećate što se sve izdogađalo kada su se njih dvojica posljednji puta vidjeli u UFC-ovom ‘Performance Instituteu‘. Znate, najveća borba u povijesti UAE-a se odvija za dva tjedna, koji je razlog tome što smo mi u hotelu već tri tjedna bez osiguranja?‘‘, rekao je Albarracin u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Nakon što se to dogodilo, počeli su nas zvati na telefon u sred noći, bude nas. Mislim da se tu događa sabotaža, pokušavaju nam produžiti ‘jet lag‘. Ovoga im puta to neće funkcionirati jer smo došli super spremni i to dosta ranije, a to nam je bio problem prošli puta u Abu Dhabiju. Vrijeme je za ‘Secret Juice‘ Costu, hladnog i proračunatog‘‘, dodao je.

Jesu li se Chimaev i njegov tim odlučili služiti ovakvim prljavim trikovima ne znamo, ali nadamo se da nisu. Kako god, Costa je ovoga puta ranije došao u Abu Dhabi te se ne bi trebala ponoviti njegova posljednja borba u Abu Dhabiju.

Linker
30. travanj 2024 10:12