UFC

Jim Miller nastupio je na UFC 100 i UFC 200 priredbi: ‘O UFC-u 300 govorim već godinama, želim taj nastup‘

Jim Miller 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Oko tri mjeseca imat će Miller za pripremu ukoliko želi nastupiti na UFC 300 priredbi, iako se protivnik vjerojatno neće znati još neko vrijeme

Iako se idućega vikenda bori protiv Gabriela Beniteza, Jim Miller rekao je kako jednostavno mora nastupiti i na UFC 300 priredbi. Jedini je to borac na UFC-ovom rosteru koji je nastupio na UFC 100 i UFC 200 priredbi, tako da je nastup na UFC 300 dosta logičan za ovog veterana.

13. travnja gledat ćemo dugo najavljivani UFC 300, a za sada nam nisu ponudili ništa što bi nas moglo oduševiti. Organizacija ima vremena, a Jim Miller je sigurno ime koje će se te večeri boriti na ovoj jubilarnoj priredbi.

‘‘Nikada nisam htio sjediti i čekati. 13. travnja će biti 10 i pol mjeseci između moje borbe u šestom mjesecu i UFC-a 300. To je duga pauza, pogotovo u ovim godinama. Napunio sam 40 godina, vrijeme je bitno. Kako prođe svaki dan, kraj moje karijere postane bliži. Radije ću biti u dvorani i trenirati, pripremati se za ove borbe‘‘, rekao je Miller za MMA Fighting.

‘‘Tražio sam borbu prije kraja godine, htio sam meč u jedanaestom ili dvanaestom mjesecu, ali to se nije dogodilo i eto nas u 2024. protiv Gabriela Beniteza. UFC 300 je za mene važan, o tome govorim godinama. Skoro sam se umirovio nakon UFC-a 200, a vjerojatno ću nakon 300. Tako sam mislio prije, a sada se još želim zadržati‘‘, dodao je.

Oko tri mjeseca imat će Miller za pripremu ukoliko želi nastupiti na UFC 300 priredbi, iako se protivnik vjerojatno neće znati još neko vrijeme. Naravno, Miller iz ove borbe sljedeći tjedan mora izaći neozlijeđen ukoliko želi tako skoro ponovno nastupiti.

Linker
26. travanj 2024 15:02