UFC

Jiri Prochazka smatra da će mu borba s Rakićem omogućiti ponovni napad na titulu: ‘Idemo ka tome‘

Jiri Prochazka 

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Bivši UFC-ov prvak Jiri Prochazka vidi svoj najbrži put do trona najveće svjetske MMA promocije

Jiri "BJP" Prochazka (29-4) uspješno je završio svoj pripremni kamp ususret borbi s Aleksandrom "The Rocket" Rakićem (14-3). Iako se borba češko-srpskog dvojca ne odvija na main cardu UFC-a 300 ona sama po sebi predstavlja jednu od najkompetitivnijih i najzanimljivijih borbi cijelog carda.

"Sretan sam što sam se ovako brzo vratio" rekao je Prochazka za YT kanal The Schmo te nadodao: "Vjerujem da ću nakon prošle borbe, nakon ranog završetka, ako pobijedim ovu borbu dobiti novu šansu. Nadam se da ću nakon što pobijedim i kontroliram ovu borbu dobiti opet šansu za naslov. Idemo ka tome."

"Iz jednog kuta, volio bi da Pereira pobijedi te da se ponovno borimo. Ovisi o njemu, hoće li on pobijediti. Za mene nije bitno da vratim titule, za mene je bitno da tim iskorakom pokažem sebi i svima da sam usavršio svoj ‘zanat‘. Uvijek se radi o tome, da pokažete najbolje i da uživate u borbama."

Čeh je zadnju borbu imao na UFC-u 295 krajem prošle godine kada ga je Alex Pereira nokautirao početkom druge runde, dok je Rakić svoju zadnju borbu imao još sredinom 2022. godine kada je nesretno ozlijedio koljeno protiv Jana Blachowicza.

Linker
17. travanj 2024 12:42