UFC

Joe Rogan se divi Islamovom udaračkom napretku: ‘Sada nokautira ljude, a to mu je bila najslabija točka‘

Islam Makhachev vs. Alex Volkanovski 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Islam je uistinu pokazao kako i na nogama itekako ima što za reći, a onako nokautirati Volkanovskog još nitko do sada nije uspio

Odmah se nakon UFC 294 priredbe u Abu Dhabiju održala i press konferencija na kojoj je Dana White za nokaut Islama Makhacheva nad Alexanderom Volkanovskim rekao kako je on bio u stilu našeg Cro Copa. Istina, lijevi ‘‘high kick‘‘ ugasio je želje Volkanovskog da postane dvostruki prvak, a Islam ne prestaje dobivati pohvale.

Pokazao je Makhachev kako hrvanje i parter nije jedini adut u njegovoj igri, a to nije mogao demonstrirati na bolji način. Joe Rogan je također oduševljen ovim potezom, a rekao je i kako je Makhachev pokazao veliki napredak na nogama.

‘‘O moj Bože! Udario ga je nogom u glavu. Wow, to je bio takav šok. Tko je mogao predvidjeti da će se nešto takvoga dogoditi? Bilo je odlično. Potkoljenica na metu, otvorio mu je i posjekotinu. Bilo je savšreno. Islam je lik! Taj ‘front kick‘, a onda i udarac u tijelo, te na kraju i taj u glavu‘‘, nadivio se Rogan u JRE Fight Companion.

‘‘Jednostavno sam impresioniran što je pobijedio na taj način. Pokazao je jako puno napretka. Uistinu je pokazao da su opet trenirali za Volkanovskog, čak iako se originalno nije trebao boriti protiv njega. Nokautirao je i Oliveiru u posljednjem meču, a sjetimo se, borba na nogama je bila njegova najslabija točka‘‘, zaključio je.

Islam je uistinu pokazao kako i na nogama itekako ima što za reći, a onako nokautirati Volkanovskog još nitko do sada nije uspio. Takav borac je noćna mora za sve protivnike jer je jednostavno teško pronaći neku njegovu slabu točku.

Linker
27. travanj 2024 01:31