UFC

Joe Rogan smatra da će USADA uskoro pokucati na vrata Conora McGregora

Conor McGregor

 MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Ne prestaju se pojavljivati komentari na trenutni fizički izgled Conora McGregora

Budući da nakon ozljede noge nije bio u stanju odrađivati većinu treninga, Conor McGregor posvetio se onome što u teretani može raditi. Prije svega je to rad na spravama, kao i dizanje utega. No, sve je iznenadio svojim fotografijama na kojima se može vidjeti što je takvim treningom od svog tijela napravio.

"86 kilograma čelika", napisao je McGregor uz fotografije iz dvorane koje je početkom prosinca objavio. Ako ste ih propustili, nalaze se ispod odlomka, a na njima jako dobro možemo vidjeti u kakvo se stanje Irac bivanjem u teretani doveo.

Fotografije su rijetko kome promakle pa naravno da ih je vidio i Joe Rogan. No, do sada ih nije komentirao, sve dok Conor nije postao tema u njegovom podcastu. Zapravo, s gostima je komentirao Conorove pobjede nad Joseom Aldom i Eddiejem Alvarezom, odnosno način na koji je do njih došao. Nakon toga je spomenuo Conorov današnji izgled pa se u programu pojavila i jedna od fotografija.

"To je on danas, super nabijen. USADA će ga uskoro bez sumnje posjetiti. To je bila jako čudna fotografija. Definitivno je nabijen, ali pomalo mi izgleda kao da se fotografirao usred dizanja, usred treninga. Ako pogledate ljudsko tijelo usred dizanja, to može biti malo varljivo. On unatoč tome izgleda sjajno", prokomentirao je Rogan.

Neovisno o tome kako je do svog trenutnog izgleda došao, ono što se svi najviše pitaju je na koji način Conor namjerava spustiti svoju težinu na 70 kilograma, odnosno boriti se u lakoj kategoriji. Naravno, ako znamo da je prije samo pet mjeseci to uspio, jasno da je moguće i izvedivo, no ne sjećamo se da je ikad ovako izgledao, ali i težio toliko koliko je sam naveo da teži.

Charles Oliveira nada se kako će Conor niti njegov idući protivnik, unatoč tome što ovaj u lakoj kategoriji ima tri poraza u nizu te baš u tim borbama nije bio prepoznatljiv. No, upravo zbog toga svega je jasnije zbog čega Brazilac želi tu borbu. Pitanja je koliko još dugo će Conor nastupati, a svaka borba protiv njega donosi njegovim protivnicima zaradu karijere. To želi svaki borac, posebno netko tko je godinama radio da bi dogurao do onoga gdje je danas. Tako da Oliveiru u potpunosti razumijemo.

Linker
24. travanj 2024 01:20