UFC

Johnny Walker se oglasio nakon teškog nokauta: ‘Ne znam što se dogodilo‘

Volkan Oezdemir v Johnny Walker

 Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images
Brazilac je odlučan da će se vratiti još jači, ali najprije mu je potrebno vrijeme s obitelji

Johnny Walker se vratio kući i provodi vrijeme s obitelji nakon teškog nokauta kojeg je doživio u subotu protiv Volkana Oezdemira na ‘UFC on ABC 6‘ priredbi u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji. Ovo je Walkerov drugi uzastopni poraz nokautom što ga je natjeralo da razmisli o promjenama koje bi trebao uvesti kako bi spriječio treći poraz zaredom.

"Dobro sam. Samo mala ogrebotina na usnama", izjavio je Walker u videu objavljenom na svom Instagram profilu u nedjelju. "Upravo sam stigao kući svojem malom prvaku. Nije mi bila dobra večer. Ne znam što se dogodilo. Morat ću pogledati borbu ponovno i vidjeti što sam učinio. Mislim da mi glava nije bila na pravom mjestu za borbu. Osjećao sam se odlično. Imao sam stvarno dobar kamp. Osjećao sam se jako snažno. Sve je bilo dobro. Skidanje kilaže je bilo malo teško, ali kao i uvijek. Jednostavno se nisam pronašao u borbi. No, najvažnije je ovdje, moj mali dječak. Vratio sam se živ i zdrav zbog njega. Brinut ću se o njemu i vratiti se jači. Provest ću vrijeme s obitelji, uživati sa suprugom i djetetom. ... Vratit ću se jači."

Walker (21-9 MMA, 7-6 UFC) je stradao od niza Oezdemirovih udaraca koji su okončali borbu nakon samo 2 minute i 28 sekundi prve runde. Završni udarac ostavio je Walkera ukočenog poput daske. Poraženi Brazilac je sjedio na stolcu tijekom čitanja konačne odluke dok mu je krv šiktala iz nosa.

Ovaj poraz sigurno će ostaviti traga na njegovoj karijeri, ali čini se odlučan u namjeri da se vrati jači nego ikad. Vrijeme provedeno s obitelji moglo bi mu pomoći da se oporavi i mentalno i fizički prije povratka u oktogon.

Linker
25. lipanj 2024 12:17