UFC

Jon Jones bio je aktivan tijekom borbe: ‘Da ostanem uživati u mirovini? Zapravo, sj**ao bih obojicu!‘

Jon Jones

 boohooMAN/ MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Pozorno se pratilo što će bivši prvak poluteške kategorije imati za reći nakon UFC 270 priredbe

Itekako je bilo za očekivati kako Jon Jones neće mirovati tijekom borbe Francisa Ngannoua i Ciryla Ganea. Iako nije bio u Anaheimu na UFC 270 priredbi, pratio je "Bones" s velikom pozornošću ono što se događa, odnosno svoje potencijalne protivnike u lovu na teškaško zlato.

Čini se kako, poput mnogih drugih komentatora, nije bio impresioniran viđenim. Već prvi komentar, koji je dao tijekom borbe, išao je u tom smjeru.

"Ako je ovo vrhunac teške kategorije, uzbuđen sam oko toga. Očito imam još neke rekorde za porušiti", prvo je što je napisao.

Čini se kako je iduća poruka bila posvećena Ganeu, odnosno najavama kakve su se vrtjele oko njega pred ovu borbu.

"Sviđa mi se kako su svi impresionirani novim momkom, lol", glasila je ta poruka nastala u trenucima kad je Ngannou preuzimao kontrolu.

Uslijedili su komentari fanova, gdje je veliki broj njih poručivao Jonesu kako mu je bolje da odmori i ne miješa se u teškaške poslove jer će završiti poražen.

"Oh, sranje, očito je onda bolje da ostanem uživati u mirovini", napisao je, očito vrlo sarkastično prema svim negativnim komentarima.

Uhvatio je još za dva komentara jednog pratitelja. Prvim ga je upitao gdje se nalazi, na što je Jones odgovorio kako uživa kod kuće, dok mu je drugim poručio da ostane ponizan.

"Lol, ostati ponizan? Naravno da ću ostati ponizan i večeras ću spavati kao beba. Ljudi pričaju previše sranja, a nisu niti svjesni što se sve događa", odgovorio je.

Mislilo se da je tu kraj, a očito je i Jones shvatio da bi tako bilo najbolje, budući da je posljednji tvit, onaj zapravo najznačajniji, postavio pa obrisao. Ali, ne dovoljno brzo da isti ne bi ostao zabilježen.

"Sve u svemu, sj**ao bih ih obojicu", glasila je ta posljednja poruka.

image
Screenshot (twitter)

Hoće li se Jones u svom idućem nastupu boriti protiv Ngannoua za titulu prvaka teške kategorije? Nije moguće to trenutno zaključiti, budući da se ne zna niti kakva je budućnost Francisa i same promocije, po pitanju ugovornih obaveza. Jones već dulje vremena najavljuje dolazak među teškaše, a i ovdje je najavio postavljanje ili rušenje nekih rekorda. Fanovi bi ga tamo svakako voljeli vidjeti, no prije toga slijede i najvjerojatnije teški pregovori s UFC-om.

Situacija u teškoj kategoriji u ovom trenutku poprilično je nejasna.

Linker
30. travanj 2024 12:01