UFC

(VIDEO) Bivša striptizeta upisala prvu UFC pobjedu pa na kraju završila u naručju Joea Rogana

Vanessa Demopoulos i Joe Rogan

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Svi koji su gledali njen nastup itekako će dobro upamtiti Vanessu Demopoulos

Kad je ušla u pripreme za borbu protiv Silvane Gomez Juarez, Vanessa Demopoulos otkrila je kako je napustila svoj dotadašnji posao kako bi se posvetila MMA-u. Naime, još dok se borila u LFA promociji, ova je djevojka dobila pažnju MMA fanova upravo zbog spomenutog posla. Naime, Vanessa je radila kao striptizeta i "pole dancer" te je tu karijeru kombinirala uz onu u MMA-u. Prije prve UFC borbe nije se u potpunosti posvetila MMA-u i možda je upravo to rezultiralo porazom od J.J. Aldrich, no UFC 270 nastup shvatila je maksimalno ozbiljno.

To je rezultiralo sjajnim nastupom i pobjedom polugom na ruci argentinske protivnice, već u prvoj rundi. I to nakon što je gotovo zaspala pod udarcem svoje protivnice. Vanessa, koja je već na vaganju, ali i kroz intervjue odrađene tijekom tjedna, pokazala svoj vrlo vedri duh, prvo je na zanimljiv način proslavila pobjedu, gimnastičkom špagom nasred Octagona.

Ipak, ono apsolutno neočekivano i svima pamtljivo dogodilo se tijekom intervjua koji je davala nakon borbe. Sugovornik joj je bio Joe Rogan. Prvo je oduševljeno reagirala prema Roganu, izrazivši nevjericu da ima priliku razgovarati s njim, a onda ga i zagrlila. Lil' Monster je progovorila o svojoj borbi i uz veliku euforiju opisala pobjedu. A onda je odlučila uskočiti Roganu u naručje, što je ovaj, ipak podosta u trenutku zatečen, prihvatio. Tu je nastala simpatična fotografija po kojoj će ovu djevojku sigurno mnogi jako dobro zapamtiti.

Sjajna izvedba te proslava i potez vrijedan pamćenja. Teško da ćemo u skorije vrijeme ovu djevojku na pozornici nekog kluba kakvi su joj do sada donosili zaradu. Njena pozornica je Octagon, posebno ako nastavi ostvarivati ovakve pobjede kao u Honda Centru.

Linker
19. travanj 2024 02:12