UFC

Jon Jones o nadolazećim teškašima: ‘Svi su mi nekako mlaki, osim njega, on bi mogao biti poseban!‘

Jon Jones

 LOUIS GRASSE/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/spp/shutterstock Editorial/profimedia
Nije siguran hoće li se nekad boriti s njim, ali ga svejedno hvali

UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Jon Jones otvoren je za borbu sa sljedećom generacijom boraca, ali na kraju će se svesti na veličinu potencijalnih borbi. Ako Jones (27-1, 21-1 UFC) uspije obraniti svoj pojas protiv Stipe Miočića na UFC-u 295 u studenom i odluči se ne umiroviti, na horizontu ima neke potencijalno intrigantne protivnike u Tomu Aspinallu i Sergeju Pavloviču.

Jones priznaje da je impresioniran onim što obojica rade u diviziji, ali sa 36 godina i dugom UFC karijerom iza sebe, on se ne bori samo radi sebe. Treba da bude značajan, a po njegovom mišljenju, to pada na kandidate poput Aspinalla (13-3, 6-1 UFC) i Pavloviča (17-1, 6-1 UFC) kako bi svoju javnu ozloglašenost doveli do određene razine. razini.

“Nevjerojatni su – nemojte me krivo shvatiti. Rješavaju ljude u prvoj rundi, ali kako starim, moram na to gledati kao na posao i ne govoriti samo iz ponosa, već govoriti kao na svoje nasljeđe i kao posao. Ako ‘hardcore‘ fanovi znaju tko su ti borci, to je sjajno. Ipak,na kraju dana moram se boriti s ljudima koji će oduševiti glavnu javnost. Jer kada ste u mojoj poziciji, uvijek će postojati novi izazov koji je mlađi od vas. Svi ostali su mi nekako mlaki, osim Aspinalla.”

Unatoč tome što nije bio siguran hoće li se ikada boriti, Jones je hvalio Aspinalla, koji je bio vrlo glasan u svojoj želji da izazove Jonesa od njegovog nedavnog tehničkog nokauta u prvoj rundi Marcina Tybure prošlog mjeseca na UFC Fight Night 224. Jones misli da će Aspinall biti faktor u teškoj kategoriji u godinama koje dolaze. Samo je pitanje hoće li vrijeme i okolnosti dovesti do njihovog sudara unutar oktogona.

“Tom Aspinall, mislim da stvarno ima potencijala učiniti nešto stvarno posebno u teškoj kategoriji. Mislim da će ga biti teško pobijediti. Stvarno vjerujem u to”, zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 13:57