UFC

Jon Jones odgovorio Blaydesu: ‘Mrziš me već godinama, bolje se fokusiraj na sljedeću borbu, mali‘

Miočić, Jones i Blaydes

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Nije mu sjela činjenica da Blaydes Stipu smatra boljim teškašem

Nedavno smo prenijeli vijest kako je Curtis Blaydes izjavio kako bi Stipe Miočić imao prednost protiv Jona Jonesa, a rekao je kako je to prvenstveno jer Jones nema snagu koja bi jednim udarcem nokautirala protivnika, a izgleda da to Jonesu nije sjelo.

‘‘Izabrao bih Stipu ako moram birati. Samo zato što je on već puno puta bio u teškaškim mečevima na pet rundi, a i pokazao je da ima snagu udarca i nokautirao je Werduma, Alistaira… Jon nije pokazao tu snagu udarca. On baca laktove, koljena, agresivan je u parteru. Traži završnice, donosi puno toga ali nema tu snagu udarca‘‘, rekao je Blaydes.

Jonesu, kojeg mnogi smatraju najboljim borcem svih vremena, to nikako nije sjelo. U nekoliko navrata se na Twitter profilu okomio na Blaydesa, a čak ga je optužio da oduvijek navija isključivo protiv njega.

‘‘Je li ovo istinito, lik govori kako je od 2018. godine top 5 borac kao da je to nešto dobro. Fokusiraj se na ovaj vikend mali, navijaš već godinama protiv mene. Ja te vidim. Mržnja prema meni te neće dovesti do pojasa prije. Manje mržnje, više rada‘‘, napisao je Jones.

Iako se na dnevnoj bazi sukobljava s drugim borcima na Twitteru, Jonesov povratak je još uvijek nepoznanica. Zadnji put se borio u drugom mjesecu 2019. godine, a od tada isključivo diže kilažu i najavljuje debi u teškoj kategoriji.

Linker
20. travanj 2024 05:54