UFC

Jon Jones poručio Stipi Miočiću: ‘Potpiši taj ugovor, ja sam vatra koju nikad nećeš ugasiti‘

Jones i Miočić

 Screenshot (sportskeeda)
Jasno je koga Jon Jones želi, nadamo se da će se uspjeti dogovoriti

Trokut Jones – Miočić – Ngannou privukao je mnogo pažnje proteklih nekoliko dana. Ne zna se tko će se s kim i kad boriti, no svaki priča neku svoju priču. Ngannouov trener kaže da se bore protiv Jonesa početkom 2023., Jones kaže da želi Miočića na UFC 282 priredbi u dvanaestom mjesecu, a Dana White da Jones neće nastupiti u 2022.

Kome vjerovati? Vjerojatno nikome. Jon Jones je jasan koga želi za svog idućeg protivnika, a sinoć je na svom Twitter profilu napisao zanimljiv post u kojem je prozvao Stipu da potpiše ugovor:

No, ukoliko ništa nije potpisano, pitanje je za koga se to onda Stipe sprema. Gotovo svakodnevno objavljuje video zapise iz dvorane gdje trenira na kojima se vidi da je u odličnoj formi, a ukoliko ugovor nije potpisan, pitanje je za koga se onda Stipe sprema.

Vrh teške kategorije je ovih dana slična sapunica kao nedavno u teškoj u boksu kada je probleme pravio Tyson Fury. Ovdje je uključeno više aktera koji govore svoju verziju priče, a neki dan je Eric Nicksick rekao da UFC želi Ngannoua i Jonesa:

‘‘Iz UFC-a su nas nazvali i praktički nas pitali koji period nam odgovara i kojeg protivnika želimo. Je li važno što ja mislim? Ne, ali lijepo od njih da su nazvali i pitali. Rekao sam da je nama idealan treći mjesec, a htjeli bi se boriti protiv Jonesa. Osoba koja me je zvala se 100% slaže s tim što sam rekao i kaže da UFC to želi. To je ono i što Francis želi. Zvali su da vide kakva je situacija s ozljedom i koliko će mu biti potrebno da se pripremi‘‘, rekao je Nicksick neki dan za MMA Junkie Radio.

Tko će se s kim boriti, saznat ćemo s vremenom. Nadamo se samo kako Stipe opet neće ‘‘izvisiti‘‘ i da ćemo Jonesov povratak gledati do kraja ove godine.

Linker
27. ožujak 2023 13:37