UFC

Jon Jones: ‘Stipe Miočić je najveći teškaš svih vremena, ta borba bi mi najviše značila‘

Jon Jones 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Stipe Miočić se, kako je neki dan rekao Cormier, nekako izgubio u svim tim kombinacijama za pojas u teškoj kategoriji

Iako su mnogi s pravom bili skeptični, sada je i službeno dogovoreno! Jon Jones se vraća, a svoj debi u teškoj kategoriji imat će protiv Ciryla Ganea i to u borbi za pojas. Gane i Jones predvodit će UFC 285 priredbu u drugom mjesecu, a na njoj će Jones napokon odraditi svoj dugo najavljivani debi u teškoj kategoriji.

Francis Ngannou je otišao iz UFC-a tako da je pojas u teškoj kategoriji ostao upražnjen. No, teška kategorija bez prvaka neće biti dugo jer se za mjesec i pol dana održava odlična UFC 285 priredba te će jedan od aktera glavne borbe večeri iz kaveza izaći kao prvak. Jones je progovorio o planovima za svoj povratak:

‘‘Osjećam da sam na dobrom mjestu. MMA me ponovno zabavlja. Očito, nije me bilo tri godine i vraćam se u novu kategoriju tako da je puno pitanja koja mi ne daju spavati, ali to me drži spremnim. To je nešto što osjećam da nisam imao u poluteškoj na kraju. U posljednjim borbama sam se osjećao kao da je to samo jedan dan u uredu, no ovo je drugačije. Živci, anksioznost – dobro je kad sam pod pritiskom‘‘, rekao je Jones za MMA Underground.

‘‘Očito, Francis je imao pojas i bilo bi super uzeti ga od njega. No, borba koja mi je najviše značila je ona protiv Stipe Miočića. To je zbog toga jer je Stipe najveći teškaš svih vremena, no ne smijem podcijeniti ni Ganea‘‘, dodao je.

4.2. se Jones konačno vraća, a hoće li postati prvak i u teškoj, saznat ćemo tad.

Linker
28. siječanj 2023 08:12