UFC

Jon Jones ugodno iznenadio fanove informacijom o idućem meču

 Screenshot (YouTube)
Jon Jones poprilično je aktivan na Twitteru, a u svojim posljednjim obraćanjima je ugodno iznenadio fanove te ujedno iznio neke nove detalje oko svoje iduće borbe.

"Samo nekoliko tjedana dijeli me od moje sljedeće borbe", ispalio je 'Bones' preko Twittera i tako dao do znanja da se u Octagon vraća puno ranije nego što su mnogi mogli zamisliti.

Njegov tron ovoga bi puta trebao napasti Dominick Reyes kojeg je aktualni prvak u poluteškoj još ranije izabrao kao idućeg 'kojeg će prebiti'.

Reyes još uvijek nije od strane UFC-a službeno potvrđen kao Jonesov suparnik, ali nekako sumnjamo da ćemo se načekati do njihovog priopćenja.

"Ništa me ne plaši kod njegove igre. On je opasan u prvoj rundi, nakon toga ću ga pročitati i rastaviti. Bacaš pristojne kickove i imaš udarac za nokaut u lijevoj ruci. Varaš se ako stvarno misliš da je tvoj stil nešto inovativno", nedavno je Jones analizirao Reyesa.

'Bones' danas nije odmah objavio da je 'The Devastator' taj s kojim će se boriti za nekoliko tjedana već je napravio malu igru za svoje fanove:

"Osoba s kojom ću se boriti ima nešto zajedničko s Ryanom Baderom i Danielom Cormierom", napisao je Jones, a onda su krenula nagađanja.

Iako su neki na prvu pomislili da je riječ o Coreyju Andersonu jer je prije svega odličan hrvač kao i dvojica spomenutih, točan odgovor je bio Reyes. Potvrdio je to i sam Jon nešto kasnije, a Dominicku je s Cormierom i Baderom zajedničko to što se s Jonesom susreće kao neporažen borac.

Linker
20. travanj 2024 07:52