UFC

Jonesov timski kolega: ‘Zašto bi se Jon Jones borio protiv Aspinalla, koga je on pobijedio? Stipe je taj‘

Stipe Miočić

 Screenshot (youtube, Ufc)
Jones i Aspinall se vjerojatno nikada neće boriti, jer mu pobjeda nad Aspinallom uistinu ne donosi puno toga

Nedavno je Jon Jones ponovno ‘‘uzburkao duhove‘‘ kada je rekao da umjesto Miočića razmišlja o borbama protiv Toma Aspinalla i Alexa Pereire, no to je učinio da dobije efekt koji je na kraju i dobio; danima se pisalo i pričalo o njemu, da bi odmah nedugo nakon toga objavio da se bori protiv Stipe u jedanaestom mjesecu.

Međutim, Jonesov timski kolega i bivši UFC-ov teškaš, Yorgan De Castro, ne vidi nikakav smisao u tome da se Jones bori protiv bilo koga drugoga, osim protiv Miočića. Smatra da je Stipe jedina borba koja mu može pridonijeti ostavštini:

‘‘Tom Aspinall, okej, mlad je tip, svestran borac i velik tip. Mislim, volim ja Toma Aspinalla, ali koga je on to pobijedio? Moramo dati poštovanje Jonu Jonesu. On traži borbu protiv Stipe ili protiv Ngannoua, jer se radi o velikim imenima. To će vjerojatno biti njegova posljednja borba‘‘, rekao je De Castro za MMA News.

‘‘Ako pobijedi Stipu, pobijedio je jednoga od najboljih ikada. Ngannou je najstrašniji lik koji hoda zemljom, tako da ima smisla. Tom je mlad, tako da, ukoliko pobijedi njega, što će ljudi reći? Koga točno je on pobijedio? Mislim da se on ne bi trebao boriti protiv Aspinalla‘‘, dodao je.

Jones i Aspinall se vjerojatno nikada neće boriti, jer mu pobjeda nad Aspinallom uistinu ne donosi puno toga. S druge strane, Miočić je najbolji i najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a te njegovo ime ima puno veću težinu, a toga je itekako Jon Jones svjestan. Ostaje nam samo pričekati službenu potvrdu od UFC-a da će se borba uistinu i održati u jedanaestom mjesecu.

Linker
06. lipanj 2024 08:49