UFC

Još prije godinu dana bio je novo teškaško čudo, sad je dobio otkaz iz UFC-a!

Juan Adams
 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Samo nekoliko dana nakon što je na UFC 247 priredbi nokautom poražem od Justina Tafe, teškaš Juan Adams otkrio je kako više nije dio najveće svjetske MMA promocije.

28-godišnji Juan Adams dio UFC-a postao je u srpnju 2018. godine nakon impresivnog nastupa u "Contender Seriesu". Borac nevjerojatne konstitucije, koji je otkrio kako u tjedan borbe ulazi s preko 130 kilograma, svoj je potencijal samo potvrdio pobjedom u prvom UFC nastupu, kad je nokautirao Chrisa De La Rochu. Tako je u 2019. godinu ušao kao veliki teškaški potencijal koji bi trebao eksplozivno krenuti prema vrhu.

Ipak, u svibnju je došao poraz od Arjana Bhullara, zatim je bolji od njega bio i Greg Hardy, a negativan niz poraza, i to prvih u karijeri, nastavljen je proteklog vikenda na UFC 247 priredbi. Tamo je bolji od njega bio Justin Tafa, koji ga je nokautirao u prvoj rundi. Nakon takvog niza, UFC je odlučio kako s Adamsom neće nastaviti suradnju.

"Pričao sam sa svojim menadžerom i on mi je rekao kako više nisam u UFC-u. Iako se sad jednostavnim čini od svega odustati, ja ću nastaviti ići svojim putem. Prekasno sam napravio promjene koje sam trebao i platio sam za to. Mislim kako mi je sad sve na svom mjestu i s optimizmom gledam prema naprijed", napisao je Adams na Twitteru.

Srećom po njega, interes za teškašima uvijek je velik i ne bi trebalo biti problema po pitanju pronalaska novog poslodavca. Još uvijek je dovoljno mlad da se dokaže i izbori povratak u UFC. Ne bi bio prvi kojem je to uspjelo.

Linker
01. svibanj 2024 02:00