UFC

Josh Emmett već ima na umu sljedećeg protivnika: ‘Max Holloway se borio sa svima osim sa mnom, učinimo to‘

Josh Emmett 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
S obzirom da ni Emmett ni Holloway trenutno nemaju ugovorene nastupe i protivnike, ova borba je dosta logična u perolakoj kategoriji

Josh Emmett borac je koji je 2023. godinu ipak uspio završiti onako kako je želio. Nakon što je upisao dva poraza zaredom i to od Yaira Rodrigueza i Ilie Topurie, na UFC 296 prošloga mjeseca je brutalno nokautirao Brycea Mitchella u prvoj rundi i vratio povjerenje onih koji su ga u njega izgubili.

Bio je to dobar nokaut i dobra pobjeda, no nedovoljna za napad na samu titulu. Odlučio je stoga Emmett napraviti odličan potez i prozvati Maxa Hollowayja, a to je učinio neki dan u JAXXON podcastu s legendarnim ‘‘Rampageom‘‘ Jacksonom.

‘‘Želim se vratiti na titulu. Moj cilj ju je osvojiti. Učinit ću sve što bude potrebno da postanem svjetskim prvakom, tako da se želim boriti s nekim tko je ispred mene. Što se mene tiče, najbolji put, ali i najteža borba bi bio Max Hollway. Prvi je izazivač i mislim da je pravo vrijeme i pravo mjesto za tu borbu. To želim, on je fenomenalan prvak i u kavezu i izvan njega. Borio se sa svima osim sa mnom, učinimo to‘‘, rekao je Emmett pa nastavio o nokautu protiv Mitchella:

‘‘Nije me zanimalo tko stoji ispred mene, samo sam želio nekoga završiti i podići svoju ruku na kraju 2023. godine. Bila je to teška godina. Borio sam se s Rodriguezom za privremenu titulu, pa izgubio i od Topurie‘‘, dodao je.

S obzirom da ni Emmett ni Holloway trenutno nemaju ugovorene nastupe i protivnike, ova borba je dosta logična u perolakoj kategoriji. Max je spominjao i prelazak u laku, no za sada još uvijek nema konkretnih informacija.

Linker
27. travanj 2024 04:11