UFC

(VIDEO) Pogledajte možda i najbrutalniji nokaut ove godine; Nokautirani borac oglasio se nedugo poslije meča

Bryce Mitchell (donji) i Josh Emmett (gornji)

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Bryce Mitchell pretrpio je uvjerljivo najteži poraz u dosadašnjoj karijeri

‘‘To je jedan od najbrutalnijih nokauta koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Savršeno plasirana desnica. Mitchell se ukočio nakon toga.‘‘, riječi su Ariela Helwanija nakon borbe koja je otvorila ‘‘main card‘‘ UFC 296 eventa.

Radi se o borbi između Josha Emmetta i Brycea Mitchella. Emmett je dugi niz godina poznat kao jedan od najbrutalnijih udarača i nokautera unutar UFC-ove perolake kategorije. Mnogi su to ipak smetnuli s uma, jer Emmett nikog nije nokautirao još od 2019. godine i pobjede nad Mirsadom Bektićem. Jučer je ipak obnovio svoju kolekciju pobjeda brutalnim nokautom.

Brutalno, ali stvarno brutalno, Emmett je nokautirao Brycea Mitchella. Zvuk samog udarca zvuči zastrašujuće, a ni prizori nisu bili ništa manje strašni. Bryce Mitchell istog trenutka ostao je bez svijesti i ukočeno je ležao na tlu. Emmett je Mitchellu ugasio svjetla u T-Mobile Areni, a mnogi će se složiti kako je ovo jedan od najboljih nokauta koje smo vidjeli u ovoj kalendarskoj godini. Došao je na posljednjem ovogodišnjem UFC-ovom eventu, ali sigurno će biti u konkurenciji kad se budu birali najbolji nokauti ove godine.

Snimku tog brutalnog nokauta možete pogledati klikom na LINK.

Kad je u pitanju nokautirani Bryce Mitchell, situacija je bila zanimljiva. Bryceu je trebalo nekoliko minuta da vrati svijest, a nakon što se probudio, silno je htio pridići se i samostalno hodati. Joe Rogan kao komentator tog eventa bio je izluđen činjenicom da liječnik i Bryceov kut dopuštaju Mitchellu da hoda.

‘‘Tako dolazi do ozljede koljena. Nokautirani borci nestabilni su na nogama i nepravilno se oslanjaju. On mora sjesti!‘‘, neke su od riječi Joea Rogana u tim trenucima.

Mitchell je ipak hodajući izašao iz kaveza i napustio je dvoranu, a nedugo poslije oglasio se putem Instagrama.

‘‘Želim svima javiti da sam okej. Zahvaljujem vam se jer ste gledali moj meč i tako sam blagoslovljen ovog vikenda. Ne mogu se požaliti na ništa, a najviše sam zabrljao s lošom strategijom. Moja strategija bila je držati se prednjeg direkta, puno kretnji i kontrola distance. Ali to me odmaknulo od pritiska koji inače jako volim vršiti i izgledao sam bojažljivo. Ja se ne borim na takav način. Ja se borim jako agresivno i ovo je sada ohrabrenje za sve koji vode nekakvu borbu u svom životu, a pritom ne mislim samo na borbu šakama, govorim o bilo kakvom tipu borbe. Budite agresivni i napadnite ono protiv čega se borite. Čak i ako izgubite tu bitku, znat ćete da ste pružili otpor i da ste se borili. Dakle, ja sam imao lošu strategiju.‘‘, poručio je Mitchell.

Dodao je Bryce u svom obraćanju kako je sretan svojim životom, blagoslovljen je jer ima suprugu i trenutno čekaju dijete. Mnogi pratitelji poručili su mu da uzme adekvatan odmor nakon ovako teškog nokauta, a nadamo se da će Bryce poslušati savjete, jer ono što mu je Emmett napravio na UFC 296 eventu, zbilja je zastrašujuće.

Linker
28. travanj 2024 15:25