UFC

Julianna Pena pretjerala s najavom meča: ‘Iskopat ću joj oči ako treba, spremna sam na sve‘

Julianna Pena

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Prvakinja UFC-ove bantam kategorije silno se trudi ostaviti jak dojam tijekom svakog medijskog nastupa

Dojam je kako UFC-ova 277 priredba ne privlači pažnju kakvu inače privlače UFC-ovi PPV eventi. Šira baza fanova ne pokazuje naročito velik interes jer event na papiru ne ‘‘obara s nogu‘‘ kao neki prijašnji PPV eventi koje nam je UFC nudio proteklih mjeseci.

Amanda Nunes i Julianna Pena predvodit će priredbu borbom za titulu prvakinje u bantam kategoriji. Bit će to njihov revanš nakon što je Pena preuzela tron krajem 2021. godine. Julianna Pena nakon osvajanja titule podosta se služila i ‘‘trash talkom‘‘, a ponekad je tako bilo i tijekom snimanja ‘‘TUF-a‘‘ u kojem su Pena i Nunes bile u ulogama trenera.

‘‘Iskreno, mislim da je to strategija. Ona radi što poželi i vjerujem da zna što radi. Ja moram ostati prisebna.‘‘, rekla je Nunes na sinoćnjoj konferenciji za medije.

Julianna Pena tijekom te konferencije za medije nastavila je s igranjem svoje uloge i uputila je nekoliko ‘‘otrovnih strelica‘‘ u smjeru Amande.

‘‘Fedor Emelianenko ima auru. Mike Tyson i Dana White ih također imaju. Ne znam o kakvoj auri pričamo kad spominjemo Amandu Nunes. Ne vidim ju.‘‘, rekla je Pena, a zatim je iznijela svoju prognozu nadolazećeg meča.

‘‘Udarat ću šakama, nogama, povlačit ću ju za kosu, ugrist ću ju, a iskopat ću joj i oči ako treba. Doslovno ću učiniti sve što je potrebno. Vjerujte mi kad kažem da sam spremna umrijeti. Što god je potrebno, to ću učiniti.‘‘, rekla je Pena koja se ponekad ne zna držati u granicama dobrog ukusa, a ubrzo je i Dana White reagirao izjavom:

‘‘Nadajmo se da se ništa od toga neće dogoditi‘‘

Amanda Nunes motivirana je pokazati kako može puno bolje od onoga što je prikazala u svom posljednjem nastupu, a to je još jednom poručila.

‘‘Ja ću biti tamo, spremna da budem još bolja od nje. Ona će se suočiti s ‘Lavicom‘ kakvu nije vidjela prošli puta. Spremna sam.‘‘

Moramo priznati kako meč za prvakinju UFC-ove bantam kategorije dugo nije djelovao ovako zanimljivo, jer Nunes je godinama lakoćom dominirala. Ovaj put dolazi kao izazivačica i to protiv borkinje koja ju je lakoćom porazila prije nešto više od pola godine.

Linker
20. travanj 2024 11:15