UFC

Julija Stoliarenko iznenadila favoritkinju McCann i ugasila je već u prvoj rundi!

 Julija Stoliarenko 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Nije joj dugo trebalo

Kakva pobjeda borkinje koja je u ovu borbu ušla kao totalni ‘underdog‘! Julija Stoliarenko je s pet uzastopnih pobjeda došla u UFC organizaciju prije tri godine, no nakon toga je doživjela nagli pad. Kvaliteta UFC borkinja se ipak pokazala kao preveliki zalogaj za mladu Litvanku, te je u pet nastupa za UFC poražena čak četiri puta. Ostanak u UFC-u joj je vrlo vjerojatno ovisio o ishodu ove borbe, što znači da je za sada sigurna.

Dvije minute bile su dovoljne da se borba završi. U borbu je ušla agresivno i odmah krenula s presingom na McCann. Nakon početne izmjene udaraca Stoliarenko je krenula na rušenje, da bi odmah nakon toga pokušala izvesti polugu na ruci, što se pokazalo kao dobitna kombinacija. McCann je ubrzo tapkala i borba je bila završena.

Molly McCann u ovu borbu ušla je kao favoritkinja protiv Litvanke Julije Stoliarenko. S tri pobjede iz posljednje četiri borbe djelovalo je kao da su joj iz UFC organizacije poslali Juliju samo kako bi se sigurno vratila na pobjedničke staze nakon što je krajem prošle godine poražena od odlične Erin Blanchfield.

Da je borba duže potrajala McCann bi vjerojatno uspjela pokazati svoje kvalitete, no Julija se pobrinula da joj uopće ne da priliku. Jak pressing se pokazao kao dobra taktika i sada je Molly u nizu od dva uzastopna poraza, od kojih je ovaj večeras zaista bio neočekivan. No to je MMA, sport u kojem favoriti ne pobjeđuju frekventno kao primjerice u boksu.

Linker
25. travanj 2024 05:23