UFC

Molly McCann se više neće boriti u muha kategoriji: ‘Bila sam najmanja u diviziji, trebam jednake protivnice!‘

 Molly McCann 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
U subotu je Molly doživjela svoj peti poraz u UFC-u i drugi za redom, tako da je bilo za očekivati da će pokušati nešto promijeniti

Drugi poraz zaredom je Molly McCann doživjela protekle subote pred domaćom publikom u Londonu. Iako je protiv Julije Stoliarenko bila favoritkinja, Julija ju je iznenadila i pobijedila ‘‘armbarom‘‘ već u prvoj rundi. Bio joj je to drugi poraz zaredom i to opet ‘‘submissionom‘‘ jer joj je isto učinila i Erin Blanchfield na UFC 281 priredbi.

Izgleda da je Molly uvidjela da to neće tako funkcionirati te je odlučila uvesti neke promjene. Prema svemu sudeći, ovo je zadnji puta da smo McCann gledali u muha kategoriji jer je rekla kako se osjeća fizički inferiornije u odnosu na svoje protivnice.

‘‘Moramo napraviti još jednu promjenu, biti najmanja u kategoriji postane jako teško kada protivnice postanu bolje. Sada je za mene vrijeme da spustim kilažu, odem u kategoriju ispod i suočim se s curama koje su jednake kao ja‘‘, napisala je Molly na Instagramu.

‘‘Za sve ‘keyboard warriorse‘ koji me pokušavaju spustiti i koji pokušavaju pričati loše o meni, poručujem vam da slobodno nastavite, ja živim svoj san SVAKI DAN, pobjeđujem u životu, iza sebe imam najbolje timove, borim se u najboljoj promociji na svijetu. Ova igra mi je dala sve i ja sam više nego blagoslovljena‘‘, napisala je još Molly između ostaloga.

U subotu je Molly doživjela svoj peti poraz u UFC-u i drugi za redom, tako da je bilo za očekivati da će pokušati nešto promijeniti. Kako će se snaći u novoj kategoriji ćemo saznati možda i ove godine, a bit će zanimljivo vidjeti s kim će ju UFC upariti.

Linker
22. travanj 2024 00:12